Naredi to; Naredi to

Povedal vam je, da je ena skupina ljudi svobodna in biti sami ter v skladu s tem. Nekdo drug pravi: »Sprememba je edina konstantna stvar v življenju, zato se morate nenehno znova izumljati.

Povedano vam je, da vedno imate načrt B v primeru, da načrt A ne uspe. Nekdo drug pravi: "En sam načrt in vlagajte vse svoje energije vanj, tako da ni možnosti za neuspeh.

Povedano vam je, da ladjo napolnite ta izdelek, nepopolno in nepopolno, kot je, in ga potem polirajte, ko greste. Nekdo drug vam govori o moči, da jo prvič dobite.

Ena šola misli vam pove, da je v redu, da se spustite iz šole, da bi lovili to sanje. Še en pravi, da je izobraževanje bistveno in ga ni mogoče pogajati in da morate ostati v šoli.

Delo za druge je suženjstvo, vam rečeno. Toda kdo drug vam bo povedal, da se morate zaposliti in se povzpeti na karierno lestvico.

Vas vpraša ena oseba: "Kaj še vedno delaš s takšnim moškim / žensko? Odpusti jim žalost! ". Toda druga oseba vidi to drugače in vas prosi, da opravite potrpljenje in se potegnite s udarci.

"Živite enostavno, izračunajte in varno igrajte stvari, " pravi eden. "Bodite pustolovski in pojdite doživite življenje!" Drugi vam pove.

Mnenj in stališč se ne konča, mnogi med njimi redno spopadajo. Videl sem ljudi, ki so igrali stvari varno in so bili uspešni, videl sem divje ljudi, ki so prav tako uspešni. Uslužbenci in podjetniki enako uspejo in ne uspejo. Včasih je odgovor na bivanje in včasih odhod. Nekateri so izvedli en načrt sam in neuspešen, enako kot nekateri, ki so vodili z dvema načrtoma in padli ravno.

Prav tako se glasi: zato ne smete spati poleg vašega mobilnega telefona

Mislim, da sem našel skrivnost uspeha v življenju in to je naslednje: Ni skrivnosti za uspeh v življenju . Vsakdo ga naredi, ko gre glede na svojo osebno ličenje, posamezne izkušnje in nenavadne okoliščine. Boste morali vzeti vse, kar berejo, slišijo in vidijo, in naredite svojo pot skozi življenje.

Ne pretvarjaj se za svoje odločitve. Če boste ostali zdravi, morate biti vaši največji oboževalec, tudi če vsi drugi mislijo, da ste naredili napačne odločitve. Dihajte, živite, premagajte svojo pot in jo lastite. Izkoristite priložnost z življenjem. To je tvoje življenje in to je vaša priložnost. Pojdite in se prilagodite, ko greste. Naj bo sila s teboj!

Zapustim vas z zborom mojega najljubšega priljubljenega Johna Legenda, "Everybody Knows":

Ker vsi vedo, da nihče ne ve.
Kako delati, ali kako olajšati bol.
Pred tem smo že slišali, da vsi vedo kako narediti prav.
Želim si, da bi ga še enkrat poskusili.
Še en poizkus,
še en poizkus,
še en poizkus,
Ker vsi vedo, nihče ne ve.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here