Ali se res pogovarjam o MTN's TalkOn?


Uradna beseda MTN-ja na tarifnem načrtu TalkOn, ki je potekal s svoje strani, je:

" Če dolgoročno kličete veliko ljudi, je MTN TalkOn najboljši načrt za vas.

Na MTN TalkOn se bo vaša prva minuta klica čez dan zaračunavala 50 kubo na sekundo. Po prvi minuti klicev bo vaš MTN-to-MTN zaračunal 25 kubo na sekundo. Brez pristojbin za dostop, brez skritih stroškov! Zdaj je to TRU VALUE! "

Morda je resnična vrednost za nekatere druge, vendar mi ne ponujajo ničesar vrednega kričati. Upoštevajte, da ta tarifni načrt deluje le, če kličete iz vaše MTN linije na druge MTN linije.

Tukaj je moja situacija: nobeden od klicev, ki jih redno opravljam, so linije MTN. In ne mislim nihče. Vse moje družine in prijatelji so v drugih omrežjih - oče, mama, žena, brat in sestre, prijatelji - nihče izmed njih ni na MTN.

Torej, kaj mi MTN želi storiti? Kupite vsakega člana moje družine in prijatelje linijo MTN, da lahko uporabim TalkOn? Mislim, da ne.

Medtem, na drugi strani delitve, imajo drugi člani moje družine in prijatelji, ki so v Airtelu, pišu. Pravzaprav govorijo naprej in naprej . In najboljši del je, da zaračunavajo 20 kubo na sekundo za klice v druga omrežja. Nasprotno, da pri 50 kobo na sekundo plačam na MTN TalkOn, ko dosežem moje stike v drugih omrežjih.

Prosim, ni čas, da se premaknem? Mislim, da je zdaj najboljši čas, da spustim svojo MTN linijo in se premaknem na 2good. Novinski članek, ki napoveduje MTN TalkOn, je zabeležil veliko zmede od nezadovoljnih naročnikov. Rešitev ni tako težko najti - morda je čas za tiste druge nezadovoljne naročnike, kot sem jaz, da spustim svoje MTN kartice in se preselim v druga omrežja, ki ustrezajo njihovim potrebam?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here