Razprava z ne-techy, techy ženo.

Opomba: ta objava je zelo dolga. Bodite z mano, ker je bila to celotna razprava, ki sem jo želela deliti. Hvala in Uživajte!

Nedavno sem bil na letalu in jaz in dama blizu mene; Anna, je začela dicussion, ki je bila vsesplošna zaradi dejstva, da oba uporabljata naprave Android. Imela je napravo HTC Android z menoj, ki je imela napravo Samsung Android.

Naša razprava je potekala v različnih delih tehnološke industrije in me spraševala o nekaterih pomembnih vprašanjih, kot so:

Kaj se je zgodilo z družbo Nokia?

Zakaj niso inovirali?

Zakaj niso uporabljali Android? "

Razložil sem celotno sago o platformah, operacijskih sistemih in proizvajalcih strojne opreme. Rekla je, da je bila dolgo oboževalec Nokia in da trenutno ne more uporabljati Nokia. Takrat me je prosila, da poznam tableto Inye 2.

Odgovoril sem z da, Inye 2 je tableta, ki jo je ponudil Saheed Adepoju, nigerijski. Povedal sem ji o drugih nigerijskih tablah, kot so Vantium, Bamboo in Ovim +, saj so to tiste, ki sem jih lahko zapomnila, in bila je presenečena, da je bilo več kot ena nigerijska tableta. Prav tako sem ji povedal o drugem Nigerijskem prvem: PlirisBlaze +, nigerijski Android telefon, ki ga je izdelal Pliris Mobile.

Ponovno je vprašala, zakaj je na BBC-ju samo slišala Inye. Povedal sem ji o vprašanju denarja in dejstvu, da je bilo konkurenco, kot sta iPads ali Galaxy Tabs, težko tržiti. In potem je celotno vprašanje, ki ga Nigerijci sploh niso patrotični, ko gre za domače izdelke ali storitve.

Preberite tudi: Nokia 5800 in vprašanja združljivosti

Druga vidna tema, ki je bila preizkušena, je bila naprava BlackBerry. Čeprav priznava, da popolnoma razkriva naprave Blackberry, priznava, da je v nekaterih primerih nujno, da jo uporabljate.

Dala mi je primer šefa, ki ve, da dela za vlado. Šef sovraži robide in kot tak ne uporablja enega. Kot rezultat mora priti na delovno mesto, preden lahko preveri pošto in druge povezane zadeve na spletu. Če bi imel napravo Blackberry, bi njegovo delo postalo enostavnejše prek potisne poštne storitve, ki jo imajo naprave Blackberry.

Ona pravi, da je zelo frustrirajuće za svoje pomočnike, ki ga morajo poklicati kadarkoli je doma, da lahko preveri svojo pošto kjerkoli se lahko poveže z internetom. V tem primeru pravi, da je le neumnost, da vaš sovražnost določene tehnologije ali naprave ovira vašo produktivnost ali ustvarjalnost.

Naslov te objave je točen, ker čeprav ne-techy v geek smislu, je še vedno vedela in razumela osnove, kako stvari, tehnološko delo.

Na koncu leta sem od nje izbrala nekaj večjih točk, ki jih bom navedel kot:

  • Čeprav lahko tehnologija izgleda v razcvetu / odkrivanju v Nigeriji, je ta razcvet koncentriran v le nekaj zveznih državah.
  • To tehnologijo je treba včasih uporabiti, kot je potrebno ne po želji.
  • Da imamo še vedno veliko pot za preobčutljivost in informacije med 150 milijoni ljudi + v Nigeriji.

To je bilo vse, kar smo lahko razpravljali med našim kratkim letom. Še naprej bom ostala v stiku s čudovito Anno, ko je odprla svoj samopostrežni "Techy um" v veliko praktičnih podrobnostih in aplikacijah, o katerih do sedaj še nisem razmišljal.

Preberite tudi: Vse, kar morate vedeti o snemanju telefonskih klicev

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here