Pogovor: Kakšno funkcijo najbolj imate v svojem pametnem telefonu?

Obstaja veliko razlogov, ki lahko prisilijo enega, da kupi napravo danes. Verjetno ime proizvajalca ali oblikovanje in barva. Nekdo je lahko prepričan v kakovost fotoaparata ali zaradi dejstva, da kolegi / prijatelji uporabljajo isto napravo. Funkcija lahko kupi eno napravo. Danes razpravljamo o značilnostih, ki vam najbolj ustrezajo pametni telefon.

Včasih po slepi prodaji naprave, je mogoče resnično odvračati, medtem ko bi druga oseba lahko bila srečna ali zadovoljna s tem, kar je kupila. Govorimo o funkcijah, nekateri od nas uživajo v naših napravah. Da bi dosegli to raven zadovoljstva, morajo nekateri združiti dva, tri ali celo več pripomočkov.

Funkcija, ki je najbolj všeč

Dva pripomočka v bistvu izpolnjujeta moje potrebe. Bluboo Maya Max služi kot moja glavna naprava, in kar najbolj uživam je življenjska doba baterije. 4000 mAh traja skozi dan aktivne uporabe. Kot stoji, ne morem uporabljati nobene naprave z manj. Če telefon napišete dvakrat ali večkrat na dan, je stres, za katerega nisem pripravljen. Imam tudi BlackBerry Q5, ki služi kot WiFi - vroča točka. Za zaklepanje omrežja in hitrosti brskanja sem ugotovil, da je bolj stabilen.

Katere funkcije najbolj uživate v svoji napravi? Koliko naprav moraš združiti? Znamo svoje misli.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here