Pogovor: tukaj je razlog, zakaj je vaša baterija Nokia trajala tako dolgo

Nokia baterija nazadnje! Nokia baterija je zadnji! ...

Če bi vsakič, ko sem v preteklosti slišal zgornjo izjavo, imel dolar, verjetno bi bil danes milijonar. Ljudje so vedno uporabljali dolgotrajne baterije napravam Nokia. Finsko podjetje je tako vplivalo na življenje v tem delu sveta, da ta prepričanje velja za mnoge ljudi.

Za to ne želite, da bi vam povedali, da se je v prostoru za mobilne telefone drastično spremenilo. Tisti telefoni Nokia, ki ste jih nekoč slavili, skoraj ne obstajajo. Če bi bilo takrat, bi se popolnoma strinjal, da so baterije Nokia imele vzdržljivost. Danes se sprašujemo, zakaj je bilo tako. Upajmo, da bo ta del razjasnil argument in ga povezal s tem, kar imamo danes.

Novi mobilni trend nas je naučil več o življenjski dobi baterije, kapacitete akumulatorja in mAh ocenah. Upoštevajte, da povprečni telefon v teh dneh ima oceno baterije 3000 mAh. Vzel sem baterijo Nokia in pogledal, kako je baterija ocenjena, in kaj ugibati? Bral je 860 mAh . Pobral sem tanjša, bolj gomolja in brala 1020 mAh . Osebje lahko občutim šok

Če so bile njihove ocene baterij majhne, ​​zakaj so tako dolgo trajali?

Prvi odgovor na to vprašanje je, da je večina telefonov, potem telefoni. Niso se povezali z internetom ali imeli podatkovne povezave, sicer bi njihovo življenje v akumulatorju bilo nesramno. Izklop mobilnih podatkov v telefonu vam lahko pomaga doseči podobne rezultate.

Drugič, ti telefoni niso bili tako močni kot tisti, ki jih imamo danes. Imeli so majhno porabo energije v primerjavi s tistimi, ki jih imamo danes. Zato bi trajalo, trajalo in trajalo. Spomnim se, da je moja mama imela Nokia 1600, ki je trajala 1 teden po polnjenju.

Preberite tudi: testne rezultate TECNO Camon C9

V svojih telefonih s sistemom Android sem videl, kako naj bodo baterije Nokia polnejo v svoje telefone, ne glede na to, ali pričakujejo, da bo trajalo dolgo ali hitro padlo, ne morem povedati. Ste imeli podobne izkušnje? Tvoje misli..

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here