Dilema mobilnega navdušence - nadaljevanje

Pred mesecem dni je Yom objavil članek »Dilemma mobilnega navdušence«, v katerem je zaskrbljen zaradi izbire svojega naslednjega pametnega telefona.

V sorodnem članku Steve Litchfield, sodelujoči urednik za predstavitev Symbian in Host of The Phones Show, izgovarja, kot da bi odgovorili na Yom, " ne morem priporočiti nobenega od njih. Celo tiste, ki jih uporabljam sam! "Tukaj je uvod iz članka Steve:

Tim Salmon in jaz (v telefonih Show Chat) pogosto opozarjamo, da, če bi prišli do popolnega pametnega telefona, ne bi imeli ničesar, o katerem bi se lahko razpravljali, in nič o tem ne bi pisalo - toda trenutna situacija glede na to, kar sem poskusila in zavrnila, postanite smešni. Ali sem preveč zmeden, če želim nekaj, kar je od blizu blizu popolnosti? Ko sem videl, poskusil in zavrnil 101 pametnih telefonov, kaj priporočam drugim?

Da; vemo, da ni popolnega pripomočka, vendar se sprijaznimo s tem - naprave na tleh preprosto imajo preveč težav za ljudi v kategoriji Yom, Steve in Tim.

Za ljudi, ki potrebujejo samo glas in SMS? Ja . Modni vmesnik je oškodovan na druge načine? Ja . Awesome video zmogljivosti? Ja . Ampak pametno mobilno delovno orodje, ki večino izdelkov prinaša v enem lepem funkcionalnem paketu? Zaenkrat ni na voljo.

Ni čudno, da je tudi Brym! še vedno drži za svojo zanesljivo Sony Ericsson P1.

Oh, vendar morate najprej prebrati celotno članek Steve. Upam na 101 pametnih telefonov in ne morem priporočiti nobenega od njih. Celo tiste, ki jih uporabljam sam! Potem se vrni sem in pogovoriva se.

Prav tako se glasi: 2016 finalisti so napovedali za nagrade West Africa Mobile Awards

Mimogrede, samo da veš, Yom še vedno izbira.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here