Deus Ex Go je povratni klic klasičnih iger na srečo

Zdi se, da se igre na srečo s klikom na miško in na klik ustvarjajo v mobilnih napravah. Eden dobrih primerov je Deus Ex Go. Ta igra je zelo podobna Hitman Go in Lara Croft Go. Od vrha imate pogled na ploščo in samo kliknite na točko, ki jo želite doseči, da pridete do nje. Igrate kot Adam Jensen, protagonist serije Deus Ex. Cilj vsake stopnje je doseči beli krog na koncu zemljevida, pri tem pa se izogibati različnim oviram, kot so stražarji, turreti in roboti.

V Deus Ex Go-ju morate imeti strategijo, da mimo stražarjev in drugih ovir, saj ko ste opazili, boste ubit. To samo pomeni, da morate ponovno začeti raven, kar je super nadležno. Zato se morate med igranjem te igre osredotočiti in razmišljati. Ampak lahko vzamete varovalce, če jih lahko priklonite od zadaj. Ta del je zelo zadovoljiv.

Najbolj zadovoljeni deli igre pa so deli, na katerih boste dobili hack nekatere ovire. To je zgolj Jensenova veščina. Ko pridete do hakerske postaje, lahko odprete cestno blokado in nadaljujete. Vendar pa boste morali hitro premikati v gibanju, potem ko boste kaj karkoli, kajti nekateri stražniki lahko hitro razveljavijo svoje delo.

Deus Ex Go teče na motorju Unity3D. To mu daje dobro grafično podobo in se lepo odziva na splošno estetiko igre kot celote. Prav tako je igra precej minimalistična, s precejšnjo obliko dodatne zasnove, tako da se lahko osredotočite na igralno ploščo.

Prav tako se glasi: ZHED je ena izmed najboljših puzzle iger

Upoštevajte, da ima ta igra, tako kot skoraj vsak drugi, nakupe v aplikaciji. Vendar pa po porabi $ 0.99 na igri sami, ne boste porabili več kot $ 8 na IAP. To so samo rešitve, ko se zaljubljujejo in na noben način ne vplivajo na igranje. Lahko se pomaknete do konca igre, ne da bi potrebovali te rešitve, zato jih lahko prezrete.

Deus Ex Go je na voljo v trgovini Google Play za samo 0, 99 evra.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here