Smrt pametnega telefona brez dotika

Zjutraj sem imel klepet s prijateljem. Ona ni geek po katerem koli odseku in uporablja BlackBerry 9300 Curve 3G. Yep; telefon na desni strani.

Je pametni telefon s tipkovnico QWERTY. Ljubi in uživa tipkovnico. Rekla mi je, da je že dolgčas in bi rad dobil nov pametni telefon. Gledala je v Android. In Samsung. Mislil sem, da je to dobra poteza.

Potem je spustila spojler: ona ni hotela pametnega telefona na dotik. Rekla je, da je težko uporabljati naprave na dotik. Rekli so, da potrebujejo preveč pozornosti in koncentracije. Preprosto povedano, ona želi pametni telefon brez dotika.

Izumrla vrsta
Morda se vam še ni zgodilo, vendar ne vem, kateri pametni telefon, ki je bil izdan letos 2011, ne deluje na zaslonu na dotik. Nihče.

Lansko leto 2010 se je začela zadnja naprava brez dotika na kateri koli platformi za pametne telefone.

Prebral si to pravico. Moja dejstva so morda malo, če pa imam prav, bi bil to nov Blackberry 9780 novembra 2010.

E6, ki se je začel s tipkovnico QWERTY letos, ima zaslon na dotik. To sem ji omenil. Zavrnila je. Če je imela zaslon na dotik, ni želela slišati o tem, zato se nisem motil z nobeno novo napravo BlackBerry ali Android QWERTY.

Nova doba
Toda resničnost je, da se bo morala prilagoditi, če želi uporabljati pametni telefon. Moral sem se prilagoditi, čeprav je moja prednost tudi brez dotika QWERTY. Mnogi drugi so se morali prilagoditi.

Denimo, da je evolucija pametnega telefona in prilagoditev človeštva. Prilagodi ali izumre.

Prav tako se glasi: prebral sem in sprejel pogoje

Moja prva naprava z zaslonom na dotik je bil Samsung S8003 Jet v januarju 2010. To je bil ne-pametni telefon, ki se trži kot "pametnejši od pametnega telefona". Doživetje na dotik ni bilo tako slabo, kot sem mislil, da bi bilo. Danes uporabljam še eno čisto napravo na dotik kot svoj glavni pametni telefon, telefon Nokia N8. Ni grozno, ampak pogrešam tipkovnico QWERTY.

Ena stvar je zagotovo, ali je z ali brez strojne QWERTY tipkovnice, smo v dobi zaslona na dotik.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here