Dragi uporabnik Symbian / Belle, Google Sinhronizacija za Nokia S60 je prekinjena

Google je objavil, da je Google Sync za storitev Nokia S60 ena od storitev, ki jih prekinejo 30. januarja 2013. Google Sync omogoča dostop do Gmaila, Google Koledarja in stikov prek protokola Microsoft® Exchange ActiveSync®. To pomeni, da je ta storitev, ki uporabnikom Symbian / Belle omogoča sinhronizacijo Gmaila, Googlovega koledarja in stikov na svojih napravah. Posledica tega je, da so uporabniki Symbian / Belle sami na začetku januarja 2013. Torej, Googleova dokumentacija se zdi precej jasna glede tega:

Če imate starejšo napravo Nokia, preverite, ali se sinhronizirate z Googlom prek storitve Mail for Exchange v svoji napravi. Če je tako, vam svetujemo, da se obrnete na stran Nokia za podporo, kako se sinhronizirati z Googlom v svoji napravi.

Razen če berem to napačno, Google za Exchange in SyncML Google ne bo več podpiral iz določenega časa. Če uporabljate Googlov paket storitev in morate sinhronizirati Gmail, Koledar in stike, je odvisno od vas in družbe Nokia, da najdejo način za to. Ali pa, drugače, oddaljite od Symbian / Belle.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here