Dan brez mojega pametnega telefona

Vsak dan uporabljam pametni telefon v zadnjih 3-4 letih. Začel sem z iPhone 3G, nato pa "diplomiral" na iPhone 3GS. Od takrat sem praktično uporabljal svoj pametni telefon vsak dan, dokler se spomnim. Samo v dveh priložnostih sem dejansko brez mojega iPhone-a, in to ni trajalo več kot nekaj ur (ko sem slučajno razjezil zaslon in ga zapeljal v ER).

Iskreno ne morem v celoti spomniti, kako se je počutilo življenje, preden začnem uporabljati svojo napravo. Ne razumite me narobe, prav tako imam poceni analogni telefon samo v nujnih primerih, vendar večinoma ne vem, kje je.

V zadnjem času se je zgodilo nekaj čudnega, da sem si mislil ... Sem se vprašal, kako dolgo lahko preživim brez mojega pametnega telefona? Kot da je vesolje poslušal, sem včeraj slučajno napačno namestil telefon na prijateljevem mestu! Bilo je mučenje! Moram delati in nenadoma so vsi okoli mene zadrževali svoj Blackberry, HTC telefone, naprave Samsung, lepe telefone Nokia in vsi so se nasmejali.

Bil sem ljubosumen! Moja roka se je začela počutiti nekoliko neumna, z majhnimi tresenjem tu in tam. Takoj se nisem mogel osredotočiti na idejo več kot 5 minut, ne da bi nezavedno preverjal svoje žepe, ali se je moja naprava končno "izkazala" in našla pot domov.

Nenadoma sem slišal čuden zvok telefona, ki se je zvonil blizu mene in skoraj mi je rekel, da je njen telefon zvonil, dokler nisem opazil, da je to moj "poceni" telefon za klic v sili. Iskreno, telefon mi je rešil življenje. Izkazalo se je, da so zvočniki še glasnejši od mojih iPhone-jev, z morebitnim boljšim sprejemom.

Preberite tudi: Humor: Kako je bil ustvarjen Samsung

Vsak klic je bil jasen in jasen in baterija ni nikoli "umrla". Imela je celo to super-svetlo svetilko, ki mi je pomagal postaviti bolnikovo linijo IV v rekordnem času! Nenadoma se je zdelo življenje lažje in cenejše. Nisem bil povezan z internetom in počutil sem se, kot da sem bil leta 2001, ko sem dobil svoj prvi Siemens C60 ...

Prav, ne bom vas zavajal. Bojim se večino dneva brez mojega pripomočka in "objamnila" mojo radovedno sliko, ko sem jo končno dobila kasneje. Toda to ne pomeni, da se dobro staro besedilo ne sme več ukvarjati.

Bilo je blaženost, da nisem zaslišal obvestila po obvestilu o neki prijateljski zahtevi ali pa sem omenil Twitter, ali lomil novice o svoji aplikaciji CNN. Ni se mi treba truditi, da bi se prižgal vir svetlobe, in nihče ni poslal nobenega sporočila.

Poleg odtegnitvenih simptomov, sem bil v miru. Na žalost, nisem mogel preveriti pošte, moja punca je bila besno, ker nisem odgovorila na vse njene IM-je, nisem mogla pravočasno dobiti mojega osnutka, imela pa sem tudi 16 postov, 5 Mentions na Twitterju saj me čakajo pozabljene 22 neodgovorjenih klicev.

Kako dolgo lahko preživite brez pametnega telefona, preden začnete imeti simptome odtegnitve? Za mene bi rekel 6 ur, in to potiska. Resno.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here