Stiskanje podatkov V mobilnih spletnih brskalnikih je prihodnost

Pred kratkim sem opravil kratko predstavitev nove Opera Browser Beta. To je spletna različica znane Opera Mini in / ali Mobile. Nisem še prepričan, ali bo ta novi brskalnik združljiv v enem brskalniku Opera na različnih mobilnih platformah, ali pa se bosta še naprej razvijala vzporedno kot prej.

To sem uporabljal izključno kot brskalnik na pametnem telefonu za en teden in zanimivo je, da pri tem nisem izčrpal osnovnega načrta podatkov 200 MB, ki sem ga naročil na začetku preizkusa. Kako? Z vklopom načina off-Road. Prepričana sem, da tudi na pametni napravi Android, ki jo pregledujem, nisem izvedel nobenih posodobitev aplikacije. Vendar pa so se moje pošte in aplikacije za družabne medije prikazovale kot vedno.

Vendar ni nobenega dvoma, da kadar spletni brskalnik omogoča, da pri običajni uporabi shranite kar 86% podatkov, je to pomemben prispevek pri nizki porabi podatkov. Upoštevajte, da bi, če bi uporabil 54, 8 MB podatkov, Opera Browser Beta zmanjšal na dostojno 7.7 MB in to pove veliko zgodbo:

Naročanje na 100MB ali 200MB načrt in izvajanje brskalnika, kot Opera Browser Beta pomeni, da je verjetno, da lahko majhna dodelitev podatkov traja celoten mesec.

Opera. Nokia in Google Too

Zato ni čudno, da drugi proizvajalci in razvijalci raziskujejo tržni trg za stiskanje podatkov. Pred kratkim je Nokia predstavila svoj Xpress Browser, ki omogoča stiskanje podatkov za naprave Asha in Lumia. Še pred kratkim smo videli beta različico brskalnika Android Chrome z isto funkcijo, ki je vgrajena.

Prav tako se glasi: Samsung Galaxy S9 Plus outsold iPhone X v aprilu 2018

Kdo ima koristi? Vsi! Mreže bodo imele manj pritiska na svoje že poudarjene zmogljivosti in zmogljivosti. Uporabniki bodo prihranili ob obeh podatkih / stroških in času nalaganja strani. Da; bodo izgubili nekaj naprednih funkcionalnosti, vendar je dobro, da se lahko funkcija izvaja z možnostjo, da jo vklopite ali izklopite, kot je potrebno (kot je to storjeno v Opera Browser Beta). Proizvajalci bodo prodali, saj bodo uporabniki, ki potrebujejo podatke in prihranili pri stroških, sprejeli svoje platforme in naprave. Ne naredite napake, denar na dnu piramide je ogromen in te blagovne znamke gredo po njih.

Za zdaj je jasno, da stiskanje podatkov spletnega brskalnika prihaja v Android. Medtem ko že obstaja prek brskalnika tretje osebe, kot je opera Opera, se pri vnosu v vgrajeni brskalnik Chrome povečuje poraba. Stiskanje podatkov že obstaja na privzetem brskalniku Asha in na Lumia (Windows Phone) kot tretji osebi. Prav tako je zanimivo, da je v času, ko druge blagovne znamke vključujejo stiskanje podatkov, ki jih je BlackBerry spustil.

Opera Browser Beta je bil v preteklem tednu zelo dober sogovornik. Vsakdo, ki želi prihraniti stroške brskanja po spletu, bi moral dati to ali kateri koli drugi možnosti poskusiti.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here