Prilagajanje pametnega telefona: kako daleč greste?

Pametni telefoni so zelo vsestranska orodja, ne glede na to, katera platforma se izbere. Medtem ko MobilyNigeria redni uporabniki ne odražajo povprečnega uporabnika pametnega telefona na ulici (privzeto je, da redni uporabniki živijo blizu najsodobnejših stvari), mislili smo, da vas bomo še vedno vzeli vsi, glede na to, kako daleč greste pri prilagajanju vašega pametnega telefona

Za namen te razprave so tu trije široki kategoriji uporabnikov pametnih telefonov.

Normobs
Večina uporabnikov preprosto spremeni ozadje, temo in melodije zvonjenja ter naredi še nekaj manjših sprememb. Veliko krat ne namestijo nobenih aplikacij tretjih oseb. Normobs jih imenujemo.

Cutting Edge
Drug nabor uporabnikov dejansko korak naprej in svoje naprave prilagodite naprej s programi tretjih oseb. V internetu in v trgovinah z vlečnimi mrežami iščejo same aplikacije, ki jih potrebujejo, nato pa namestijo in zaženejo. Običajno so člani te skupine uporabniki, ki posodobijo tudi firmware v telefonu. Ohranjevati svoje naprave in aplikacije posodobiti, ti fantje si zaslužijo, da se imenuje vrhunska.

Bleeding Edge
Naslednja skupina vključuje tiste, ki presežejo aplikacije tretjih oseb, da modirajo svoje naprave s prilagojenimi ROM-i in se vrezujejo v registrski sistem naprave, da bi ga nastavili na najglobljih ravneh. Te vrste ljudi tudi ne moti več kot en procesor. Križalni rob, jih imenujemo.

Nič ni narobe, če pripada kateri koli od zgoraj navedenih skupin. Vedno bodo obstajali ljudje, ki imajo dobre razloge za pripadnost v različnih kategorijah.

Tukaj v Mobility Nigeria, naša ekipa je sestavljena iz kombinacije vseh treh širokih kategorij. Imamo ljudi, ki so normobi, imamo tiste, ki živijo na vrhuncu, pa tudi en samec, ki stalno krvari. Člani naše ekipe bomo govorili zase v razdelku »Komentarji«, če tako želijo.

Preberite tudi: Če želite kupiti: BlackBerry Q5 ali Bold 6 9790?

Povej nam o sebi. Kako daleč greste pri prilagajanju pametnega telefona? Dajte nam podrobnosti, če je mogoče.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here