Neobičajen primer TECNO Boom J7

TECNO Boom J7 je zelo zanimiva naprava. Pregledali smo ga o mobilnosti in ugotovili, da je sposobna medijsko osredotočena naprava, in nekaj, kar bi se moralo pritožiti na vsako glasbo, ki ljubi nigerijce. Videli smo hype po vseh družbenih medijih, tudi oglaševalske akcije s slavnimi osebnostmi, kot so Dammy Krane itd. Enako Mister Mo sam je priznal Boom J7

... je revolucija za TECNO glede videza, občutka in uporabniške izkušnje.

Ta telefon ponuja čudovit zaslon, dobro zmogljivost in vrhunsko produkcijo zvoka, skupaj z novo glasbeno aplikacijo - (Boom Player), ki uporabnikom omogoča, da najdejo in prenesejo svojo najljubšo glasbo ter dobijo besedilo teh skladb. Kljub vsem tem in prijetni kameri se nekaj zdi izklopljeno.

Mi lahko hype, vendar to ne vedno pomeni dejansko priljubljenost, ali bolj prodajno. Smešno / težavno je: nisem videl nikogar, ki uporablja to napravo. Še vedno nisem slišal ali videl, da kdo o tem napravi ne govori ničesar.

V redu, odšel sem v Nairaland, da bi se lahko zagledal in spoznal, da je razprava te naprave zelo majhna . Imajo samo 10 strani razprave, je slabo za napravo, ki je bila približno za več kot 4 mesece zdaj. To je za razliko od drugih naprav TECNO, še manj objavljene pa ukazujejo na več strani za razpravo. Nekaj ​​mora biti nekje narobe.

Po tem, ko smo se malo posvetili s semaforjem, smo ugotovili, kaj je z Boom J7 morda narobe:

  1. Zaznalo nas je, da je Boom J7 manj primeren v primerjavi z drugimi napravami znotraj njenega cenovnega segmenta. Poglej Infinix Hot Note / Hot Note Pro, Innjoo Note Pro itd. Ponujajo boljše specifikacije po skoraj isti ceni z Boom J7.
  2. Zavedali smo se, da je Boom J7 dražji od tistega, kar ponuja konkurenca za isto ceno ali celo manjšo.
  3. Vsi vzorci testa / pregleda Boom J7 so bili v roza barvi . Večina slik te naprave je v roza barvi. To je slabo za trženje. Povej mi, koliko techy fantov bo za sebe kupil roza barvni telefon. Če pustite samo roza, ljudje domnevajo, da je to edina razpoložljiva barva, s čimer ljudje ugasnejo.
Preberi tudi: Skype se je upokojil tudi iz operacijskega sistema Symbian OS

Končno, medtem ko je TECNO Boom J7 "Wow" naprava, niti "wows" v specs, niti v ceni. Namesto tega se pojavlja v smislu oblikovanja, glasbe in video zmogljivosti. To je nedvomno zmogljiv vsestranski pametni telefon srednjega razreda s poudarkom na zabavi.

Ali uporabljate Boom J7? Ali poznate koga, ki uporablja Boom J7? Tvoje misli?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here