Cena ni vse

Kje stojim, ko gre za doseganje povprečnega potrošnika, je, da mora proizvajalec ponuditi najboljšo vrednost po najnižji možni ceni na ciljni trg. To je dokazana pot do uspeha na trgu. Vidiš, če vaš ciljni trg ne more privoščiti tega, kar si dal na mizo, si tega ne morejo privoščiti, in to je to.

Na drugi strani pa je napačno prepričanje, da je cenejši model enak dražji model. To je samo zabavno. Nikoli ni, in vedno je nekaj, kar mora dati, da poda nižje cene. Včasih je nižji RAM, manjši notranji pomnilnik, manj zmogljiv procesor ali manjše število funkcij. Tam je vedno.

Poleg funkcionalnih razlik je tudi videz in občutek. To se nanaša na cenejše materiale. Prikazi na dražjih modelih so skoraj vedno bolj gladki in silikatnejši za dotik, modeli izgledajo bolje, premije pa se vračajo v obdelovanje. Praviloma imajo dražje mobilne naprave tudi premijo. Izgubijo razred. Če vam razred nič ne pomeni, ne skrbite. Za te naprave niste ciljni trg.

Moja Hyundai Accent ustreza osnovnim potrebam avtomobilov. Dokazano je tudi, da je gorivo učinkovito in zanesljivo. Po petih letih še vedno izgleda precej dobro in obstajajo ljudje, ki se sprašujejo, ali je star dve leti. Odličen avto. Še vedno pa nisem iluzija, da mislim, da je isto kot serija BMW 3. So zelo različni - v moči, udobju, manipulaciji, varnosti in trajnosti. Da; Verjetno nimam dnevne potrebe po vseh funkcijah, ki jih ponuja serija 3. Accent izpolnjuje večino mojih potreb. Še vedno pa ni nobenega dvoma, da so vse enake in če denar ni problem, bom nadgradil na serijo 3 (ali vsaj najbližji ekvivalent v območju Hyundai, če bi bil fanboy).

Prav tako se glasi: Google Chrome za Android prečka 1 milijardo prenesenih znakov

Potrebujemo poceni pametne telefone, da bi dosegli veliko večino ljudi. Jaz sem za to. Toda če ste kdaj imeli premijski pametni telefon, razlika v obeh razredih naprav ne more biti izgubljena na vas. Velika večina ljudi nima neposredne ali takojšnje potrebe po številnih funkcij, ki so gnane v številne mobilne vodilne blagajne. Kaj želi tržna ženska na otoku Lagos s kamero s 8 milijoni slikovnih pik? Kamera s 5 milijoni slikovnih pik zadošča za večino. Vendar sta oba drugačna. Kaj potrebuje povprečni uporabnik mobilnega omrežja za Air View? Vendar pa je to dodaten dejavnik, v katerem koli pogledu. Prav tako smo že dolgo ugotovili, da so dvojedrni procesorji primerni za večino scenarijev uporabe. Vendar; dvojedrni procesor ni enako kot quad-core enota.

Če si ga lahko privoščite, je verjetno, da boste šli hitreje, večje, bolje, močnejše in vse. Ne potrebujem moči in maksimalne hitrosti Nissan GT-R v vsakodnevnih mestnih vožnjah, ampak zagotovo bi rad imel in nekega dne vozim. Cena ni vse.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here