Razmislite o tem, preden kupite ta poceni tablični računalnik Android

To je nadaljevanje starejše objave, Lowcost Android 2.2 Tablet (Wonder Media). Ponovno je treba poudariti, da so v zadnjem času azijski proizvajalci razvili številne slabotne androidne tablete. To delam zaradi preiskav, ki sem jih v zadnjem času dobil v zvezi s temi tabletami.

Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate zabeležiti, preden si zamenjate svoj denar.

  • Slaba občutljivost na dotik: Zdi se, da je to glavna pomanjkljivost teh tablet. Večina (če ne vseh) od njih ni dovolj odzivna. Na zaslonu boste morali trdo pritisniti, da boste na njih naredili vse. Večina jih ima z uporovnim zaslonom na dotik. To morda ne bo prikrajšano za tiste, ki nikoli niso uporabljali naprave na dotik.
  • Fotoaparat: Ne pričakujte, da boste s temi tabletami dobili koristne slike. Večina jih ima 1, 3 milijona pikslov. Najboljše, kar lahko dosežete, je zamegljen zajem slike. Pravzaprav dvomim, če je to res 1, 3 milijona pikslov; Samo slabo je.
  • Brez gonilnika za računalnik z operacijskim sistemom Windows: za razliko od drugih tabličnih računalnikov teh tabličnih računalnikov ne boste mogli povezati z računalnikom. Torej, pozabite na polnjenje tabličnega računalnika z računalnikom ali prenos datotek prek USB-ja iz računalnika.
  • Funkcija telefona: to ne sme biti con za tablični računalnik, vendar moram pojasniti, da večina tabličnih računalnikov z nizko stopnjo ne more sprejemati ali sprejemati klicev. Nekdo je v nedavni pošti omenil "lowcost android phone", medtem ko se je skliceval na moj post o Wonder Media tabličnem računalniku. Ne zavajajte s "Podpora 3G", ki jo najdete na teh oglasih. Večina od njih nima priklopa SIM. Vendar sem videl nekatere, ki imajo funkcionalnost telefona, vendar so dražji. Bodite prepričani, da potrdite od proizvajalca ali prodajalca, odvisno od primera, pred nakupom.
  • Baterija: Ne pričakujte, da vas bodo fantje odpeljali čez dan na polno baterijo. Največja vrednost, ki sem jo videla na teh tabletah, je 3 ure, odvisno od vaše uporabe. Mnogi proizvajalci obljubljajo 8 + ur, vendar nisem videl tistega, ki traja tako dolgo.
  • Govornik: Najboljši način uživanja v glasbi je s tem, da mu priključite slušalko. Zvočnik ni dovolj glasen za užitek izven vrat.
Prav tako se glasi: WhatsApp: Modri ​​kontrolni znaki za branje?

Zgornje napadi so pravzaprav oproščene tablete v višini 61 USD. Če je vaš proračun zelo omejen in še vedno želite uživati ​​v operacijskem sistemu Android OS, boste morda želeli preskusiti te poceni tablete.

Upoštevajte tudi, da cene, ki sem jih navedel, ne spadajo med pošiljke. Nekateri trgovci na drobno imajo brezplačne pakete za prevoz, vendar tudi pri tem lahko traja 2-3 tedne, preden pride v Nigerijo.

Za zdaj nisem prepričan o tem, koliko teh tablet stane na trgu Nigerije, vendar sem slišal, da je na voljo v priljubljeni računalniški vasici v Ikeji, Lagos.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here