Primerjalni pregled MTN in Glo 3.5G Internet

MTN in GloMobile nudita 3, 5G mobilne internetne storitve v Nigeriji. Oba redno trdita, da ponujata najhitrejši 3.5G storitev v državi.

Člani naše ekipe obširno uporabljajo obe ponudbi in tukaj predstavljamo nekaj opazovanj, ki jih uporabljamo oboje.

MTN 3.5G ponuja občutno hitrejše izkušnje z brskanjem kot Glo 3.5G
Z MTN opazujemo hitrosti več kot 250 Kb / s, čeprav se lahko v določenih urah dneva upočasnjujejo na skoraj neuporabne hitrosti, še posebej med 9 in 11 uro.

Na Glo 3.5G dobimo med 70 in 150 Kb / s, poleg tega pa opazujemo tudi, da so tudi časi neuporabni. Vendar pa se zdi, da ni določenega obdobja, v katerem se ti napadi pojavijo. Zaradi počasnejših hitrosti na Glo, prenosi in pretakanje videoposnetkov niso ravno tako prijetne, kot jih pridobi prek MTN.

MTN 3.5G ima pogosto težave z varnim brskanjem
Z varnim brskanjem mislimo na dostop do šifriranih spletnih mest in spletnih strani s predpono https . Vedno in takrat so takšna spletna mesta enostavno nedostopna na internetu MTN.

MTN-jeva napaka 3180 izdaj
Med uporabo MTN 3.5G se je nedavno pojavila težava. Pri poskusu dejanja, ki zahteva ali prijavo ali predložitev obrazca v namestitvi programa WordPress, je v naslovno vrstico vstavljen »: 3180« in prikaže, da se stran ne naloži.

Prepričani smo, da zgornji podatki ne kažejo na vse, kar velja za dve mobilni storitvi 3.5G, zato, če ste doživeli kakšno drugo težavo ali opazili druge zasluge obeh storitev, vas prosimo, da jih objavite v spodnjem komentarju.

Preberite tudi: Kako uporabljati Bixby Vision na Samsung Galaxy S8

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here