The Commuter - Kratki film posnet na Nokia N8

Obstaja nov film v mestu - The Commuter, in je bil posnet v HD / 720p v celoti na Nokia N8. Film je hitri akcijski komedija, ki prikazuje odlične filme snemanje zmogljivosti N8.

The Commuter zvezde Dev Patel, Charles Dance, Ed Westwick in Pamela Anderson.

Včeraj sem gledal film, in če mi ni bilo povedano, morda nisem mislil, da je bil ustreljen na mobilnem telefonu. Kakovost snemanja je boljša od večih produkcij Nollywooda, ki jih poznam. Morda je čas, da nekateri proizvajalci Nollywooda dajo N8 poskus?

Tukaj je zvezda Slumdog Millionaire Dev Patel, ki je vodilni igralec v filmu, reči:

Želel sem spodbuditi naslednjo generacijo filmskih ustvarjalcev, da pokažem, da ne potrebujete drage opreme in velikih proračunov za izdelavo lastnih filmov. Kakovost telefona s fotoaparatom, kot je Nokia N8, omogoča filmskim ustvarjalcem, da ustvarijo neverjetne filme visoke ločljivosti in upam, da bo The Commuter pokazal ambiciozne filmske ustvarjalce, da lahko ustvarite odličen film tudi z mobilnim telefonom.

Mobilno oblikovanje filmov se že nekaj časa dogaja. Venture Show, video podcast, ki sem ga ustvaril za sezono, je bil posnet na Nokia E90 z dobrimi rezultati. Steve Litchfield's The Phones Show je bil posnet na mobilni za starost. Telefoni, ki so bili v preteklosti, so vključevali Nokias N93 in N86. Zdaj uporablja Samsung i8910 HD in Nokia N8.

Zdaj, Nokia me je želel N8. Nazadnje . Samo razmišljanje o stvareh, ki bi jih lahko naredil s tem otrokom, me pušča. V tem času sem prenesel film na svoj osebni računalnik in pametni telefon, zato ga lahko vedno znova gledam.

Prav tako se glasi: Skupni telefon Kratice in njihovi pomeni [Posodobljeno]

In tukaj je za vaše užitek gledanja (upoštevajte, da boste morali na YouTubovi strani ogledati The Commuter v polni 720p slavi):

Vir: pogovori Nokia

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here