Prihajajo v MOBILNOST: Nokia 808 PureView in nova predstavitev »Hangout With Mister Mo«

Zelo sem vesel, da danes objavim dve objavi:

1. Nokia 808 PureView prihaja na MOBILITY.com.ng z ljubeznijo Nokia Nigeria. Da; to je vrhunec fotoaparata s 41 milijoni slikovnih pik s ksenonsko bliskavico in optiko Carl Zeiss s tehnologijo PureView. Kot vedno bom objavil mnenja in članke o izdelkih, kot je moj po meri.

Vendar se ne konča s pregledi. Prepričana sem, da gre ne samo za mobilno tehnologijo, ampak o tem, kaj delate z njo. Zaradi tega 808 PureView ni mogel priti do boljšega časa. Prosim, preberite.

2. pogovor Hangout Z Mister Mo je življenjski slog, ki ga za nekaj časa načrtujemo za prizori. Pred kratkim sem začel dati kazalce tej prihajajoči seji na Twitterju. Trenutno ne morem razkriti popolnih podrobnosti te zabavne prireditve, vendar vas bo vključil v razburljive načine in bo na spletu na voljo na spletnem mestu MOBILITY.com.ng. Predstava bo vključevala besedilo, slike in video, vse za svojo zabavo .

Pričakujte, da boste videli navzgor mobilne ljudi, glasbo, ples, kraje, najbolj kul mobilne telefone in druge zabavne vsebine na oddaji. Ker verjamemo v prikazovanje zmožnosti mobilnega telefona, bodo vse fotografije in videoposnetki z aplikacijo Hangout With Mister Mo posneti na mobilnem telefonu. Naši začetni načrti so bili uporaba HTC One X, vendar s prihodom PureView, ki bo prispel naslednji teden, ni nobenega argumenta o tem, katera naprava naj naredi čast. Nokia 808 PureView bo uradna kamera in videokamera za predstavo.

Želite videti v pogovoru Hangout z gospodom Mo?
Bi radi radi pokazali kot gost? Imamo že veliko ljudi. Ni vam treba biti geek. Imate v lasti in uporabo telefona, tudi če je to Nokia 3310, in morate biti zabavno-ljubezen in trendy. Brez stojnih ljudi v oblekah, ki sedijo in govorijo o ljudeh do dolgočasja. Za zdaj, morate biti v Lagosu (kmalu ga bomo razširili po državi).

Prav tako se glasi: ne skrivamo, pregledujemo za vsakogar

Pošljite mi pošto preko mister AT mobility.com.ng, ki izraža zanimanje, da se prikaže v predstavi. Uporabite »Hangout With Mister Mo« kot predmet pošte.

Pojdimo!
Navdušen? Da; MOBILITY.com.ng bo kmalu dosegel novo stopnjo, v industriji pa je to, kar imamo v delih, brez primere. Stranka nadaljuje in naprej.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here