Cirkus Absurd, knjiga, vpisana na BlackBerry

Mantra še vedno kockam, da ne gre za mobilno tehnologijo, ampak kaj delaš z njim. Zanimivo je, da je zgodba o tem, kako je bila objavljena zbirka kratkih zgodb. Deji Rahman, nekdanji novinar in zdaj sodeluje z Fidelity Bank, je pisatelj zbirke in pravi, da je natipkal zgodbe na svojem BlackBerryju.

Rahman pravi:

"Napisal sem zgodbe v obdobju šestih mesecev. Vse zgodbe so bile napisane na mojem Blackberry telefonu, medtem ko so bili odpeljani na ali z dela, medtem ko čakajo na zdravnika ali katerokoli drugo osebo ali ko sem lahko dobil prosti čas na koncu tedna. Vse o interesu, zavezanosti in učinkovitem upravljanju časa.

"Če delate tisto, kar je strast do vas, boste to storili kot nekakšen hobi. Nekaterim ljudem je še vedno težko, da lahko kdo napiše to vrsto glasbe na telefonu. Ko ljudje to rečem, se ponavadi smejam. Bilo je zelo veliko in vznemirljivo doživetje. Bila je ena izmed najbolj prijetnih stvari, ki sem jih storila v svojem življenju, tistega, ki ga želim narediti znova in tistega, za katerega bom za vedno ostal ponosen. "

Knjiga Cirkus absurdnega je o življenju in življenju, še posebej v državi, kot je Nigerija, kjer avtor misli, da so stvari v glavnem absurdne in čudne.

Predstavljene mobilne zmogljivosti

Zelo me zanima promocija in predstavitev del, ki dokazujejo sposobnosti sodobne mobilne tehnologije. Je kdo izdelal kratek film na mobilnem telefonu? Zaženite podjetje na mobilnem telefonu? Kaj pa zdravstvene in izobraževalne storitve? Če imate novice o takšnih, se obrnite na mene, prosim.

Preberite tudi: Android Studio 1.0 za razvijalce aplikacij za Android ni na voljo

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here