"Checkout" nov spletni plačilni sistem Visa

Njegova vsa bitka za tiste, ki imajo najpreprostejši sistem spletnega plačevanja, in za uporabnike, seveda, to nam daje le širši izbor izbire, saj se je Visa pridružila podobam Amazonka, Google Denarnice in Mastercardovega Masterpass-a, saj uvaja svoje lasten hitri sistem spletnega plačevanja z imenom "Checkout".

Checkout je namenjen spletnemu nakupovanju kar se da hitro in enostavno, ne da bi morali ob nakupu artikla vnesti vse podatke o vaši kreditni kartici, kot so številke, datum izteka itd. Torej se ta storitev Visa vpiše v podatke o vaši kreditni kartici, lahko uporabite tudi kartice brez vizuma in jim omogočite dostop samo s prijavo ID-ja in gesla, in to je vse na vašem namizju (spletna stran) ali mobilni (iOS, Android). Še ena dobra stvar je, da lahko začnete in dokončate transakcijo na eni strani.

Čeprav bo težko tekmoval v veliki spletni prodaji, kot je Amazon, ki že ima hitrejši sistem z enim klikom. Visa že sodeluje z nekaj znanimi trgovinami, kot sta Pizza Hut in Lululemon. Vendar pa najti spletno trgovino za uporabo storitve ne bi smelo biti problem.

Vir: Visa

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here