Oglejte si zadevo HandL Butt, ki izgleda kot rit

Obstaja veliko iPhone izdelkov in dodatkov, in eden od najbolj priljubljenih iPhone dodatkov s primeru iPhone. Obstaja veliko možnosti, če želite iPhone primeru, in če želite nekaj neobičajnega za vaš iPhone primeru, ga lahko najdete nekje. Tukaj je najnovejši v vrstici čudnih primerov iPhone - HandL Butt Case, ki izgleda in se počuti kot človeka zadaj.

Standardni Butt Case ima ravno hrbtno stranico in patentiran elastični in vezni sistem, ki vam omogoča, da iPhone shranite samo z enim ali dvema prstoma. Primer HandL Butt je ustvaril umetnik Allen Hirsch iz New Yorka pred nekaj leti, da bi ljudem pomagal bolje izkoristiti svoje telefone. Case Butt je opremljen s silikonsko vbrizganim kompletom dvojčkov, pokritih z mehkim usnjem, ki imajo dodano raven ergonomske vrednosti. Seveda, čuti se čudno, da hodiš okoli, drži rit v tvoji roki, vendar se počuti tudi udobno.

Zdaj, če ste mislili, da se je g. Hirsch šalil, ko je prišel s tem bizarnim dizajnom, tukaj je citat iz uradnega sporočila za javnost za izdelek:

"Dotikanje zadnjice je bila ena najbolj prijetnih taktilnih izkušenj, ki sem jih poznala. Je ergonomičen, mehak in udoben za roko proti roki. Nadomestitev elektronskega zaslona in njenega eteričnega digitalnega sveta z resničnim svetovnim ušesnim ciljem zadnjice je postala moja obsedenost. "

To zveni dovolj razumno.

Torbica HandL Butt je narejena iz posebne mešanice poltekočega silikona, ki je material, uporabljen v dejanskem kirurgiji za izboljšanje zadnjice. Ne, da je primer HandL Butt prvi od te vrste, toda to bi lahko bil le prvi resnično zadaj. Naprava bo morala odpreti kasneje v letu. Trenutno je torbica HandL Butt na voljo za predore za 70 evrov za iPhone 6 Plus / 7 Plus.

Prav tako se glasi: zavijanje moje glave okoli selfie palico

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here