Poceni telefoni so všeč: kako dobri lahko telefoni z nizko porabo?

Čeprav so se leta že zgodile, vidimo, da imajo poceni pametni telefoni pomembno vlogo pri rasti mobilnega tehnološkega prostora. Za eno stvar so ti pametni telefoni dostopni. (Večji) neraziskani nastajajoči trgi te cenejše naprave iščejo na spletu in ostanejo povezani. Mnoga podjetja se trudijo / so se trudile izkoristiti to - bodisi z zagotavljanjem storitev ali izdelavo teh izdelkov na teh trgih.

Videli smo, da Motorola / Lenovo, OnePlus, Huawei in mnogi drugi zelo dobro cenijo pametne telefone. Razkorak med pametnimi telefoni visokega in srednjega razreda postaja tako tanek, ne moremo pa vprašati, kako dobri lahko dobijo pametni telefoni nižjega razreda?

Nekoč prejšnji teden smo slišali za pametni telefon v Indiji 4 dolarja. Telefon je prenašal veliko fanfare, kritiki pa so vprašali, kako so prišli do tako smešno nizke prodajne cene. Ali je bilo iz državnih subvencij? Omrežna subvencija? ali dejansko zmanjšanje stroškov? Ne moremo niti govoriti o dejanskem občutku telefona in njegovem delovanju v resničnem življenju. Je telefon uporaben? Ali pa je nekaj, kar bi zlomilo z minimalno silo. Resnično mislim, da bi bilo tako.

Tudi tukaj na MobilityArena smo naleteli na zelo dobre nizke telefone in nekatere zelo crappy. Motorola Moto G serija, Infinix Hot in še veliko več - zelo dolg seznam. Prav tako smo se ukvarjali z nekaterimi zelo slabimi, kot so iTEl Beyond 3G in 25-odstotni telefon Firefox, ki je ponudil zelo slabe izkušnje.

MediaTek naredi močnejše / cenejše procesorje, ki potiskajo to revolucijo. V poročilu, ki sem ga prebral, podjetje, ki izdeluje grafične čipe za iPhone, dela na vrsti čipov, ki bodo ponudili boljšo grafiko za veliko manj denarja. Nova strojna oprema bo igrala visoko grafične mobilne igre brez zamikov. Zanimivi časi pred nami.

Preberite tudi: Infinix Smart 2 HD ponuja skener za prstne odtise, FaceID na vstopni ravni

Ali bodo poceni pametni telefoni postali boljši? Ali bo kakšen vrhunec? Bili bomo tukaj in videli bomo, kako se izkaže.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here