V primeru izrednih razmer: uporabite ICE Contacts

V primeru izrednih razmer (ICE) je program, ki spodbuja mobilne uporabnike k vnosu nujnih stikov v adresarju mobilnega telefona pod imenom "ICE". Ideja je, da bi moral biti uporabnik kadar koli v nujnih primerih, paramedicine, policiste ali reševalne delavce preprosto poiskati ime / ime »ICE« na telefonu posameznika in vedeti, koga naj se obrnejo.

Je preprost in briljanten. Žensko številko lahko uporabite kot stik z ICE. Ali tvoj oče, mama, mož, sestra, najboljši prijatelj ... kdorkoli! S sodobnimi telefoni lahko vnesete tudi več telefonskih številk. Na primer, lahko v svojem ICE stiku vključite število treh različnih oseb - zakonca, starša in najboljšega. Druga možnost je, da oseba lahko navede več kontaktov v sili kot "ICE1", "ICE2" itd.

Program ICE je bil zasnovan sredi leta 2000 in ga je maja 2005 podprl britanski paramedic Bob Brotchie. Tu so bile njegove misli:

"Razmišljal sem o nekaterih težkih klicih, ki sem jih prisostvoval, kjer ljudje niso mogli govoriti z mano zaradi poškodbe ali bolezni in nismo mogli ugotoviti, kdo so. Ugotovil sem, da veliko ljudi, seveda, nosi mobilne telefone in jih uporabljamo, da bi odkrili, kdo so. Zgodilo se mi je, da če bi imeli enoten pristop pri iskanju znotraj mobilnega telefona za stik s sili, bi to olajšalo vsakogar. "

Zaklenjeni telefoni v sili?

Zaradi varnosti mnogi lastniki mobilnih telefonov, kot sem jaz, zaklenijo svoje mobilne telefone in zahtevajo vnos gesla ali gesla za dostop do naprave. To ovira sposobnost prvih odzivnikov, da dostopajo do vnosa seznama ICE telefonov.

Prav tako se glasi: nekaj nasvetov in trikov za vaše naprave iOS

Za take uporabnike ni slaba ideja, da imate vedno kartico ICE v svoji denarnici ali torbici. To bi bila kartonska kartica z naslovom "ICE", ki navaja številke, ki jih želite imenovati v nujnih primerih, kot tudi vsa edinstvena zdravstvena dejstva, ki bodo reševalci in zdravniki našli koristne pri obiskovanju v sili.

Na primer, če ste diabetični ali hipertenzivni, mora vaša ICE kartica to navesti. Kartico ICE postavite na isto lokacijo kot vaša osebna izkaznica v svoji denarnici. Učinkovito.

Ne glede na to, ali rešitev deluje za vas, se obrnite na program ICE. Nihče od nas ne pričakuje nesreč in nujnih primerov, vendar je to življenje, ki se zgodi, in taka pobuda bi lahko naredila ogromno razliko, kadar bo življenje vrže svoje čudne krivulje.

VIA

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here