Avtomobili: Lightning League tekmuje v prodajalnah aplikacij

Disney je pred kratkim izdal animirani film Cars 3. Zdaj je družba izdala mobilno igro, ki temelji na filmu, imenovani Cars: Lightning League. Ta igra je preprosta tekmovalna igra. Ima priljubljeno kamero za samodejno vodenje tretje osebe iz programa Temple Run. Vendar je v tem primeru avtomatska vožnja. Igra ima protagonist filma Cars, Lightning McQueen. V igri je McQueen prešel iz dirkalnega športa. Moraš mu pomagati, da se v čim prej vrneš v igro. Obstaja veliko lepih igralnih elementov, ki bi morali privabiti mlajše bralce in ljubitelje franšize Cars.

Avtomobili: Lightning League ima veliko barvnih znakov in lokacij iz filma, ki jih je mogoče odklepati z nakupom valute v igri. V avtomobilih: Lightning League, boste dobili vse, kar ste dobili z montažo garaže legendarnih tekmovalcev, vključno z Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Jackson Storm in več. Nadgradite vsak avtomobil in preizkusite svoj pravi potencial, tako da dosežete čudne, rekordne hitrosti. Občutite vznemirjenje visokogorskih športnih tekmovanj v Pixarjevih avtomobilih: Lightning League. Dosegate tudi na progah, navdihnjenih s Cars 3 - križarite plažo, spali gumo v bližini radiatorskih vzmeti in še več. S kolesom zbirate tudi nove avtomobile in stare priljubljene. Prav tako dokončate hitre misije, da pridobite nove nadgradnje.

Igranje te igre je precej preprosto. Izkoristite, skočite ali potegnite, da zbereš čim več kovancev. In da, aplikacija vsebuje oglase in nakupe v aplikaciji. Ti nakupi v aplikaciji segajo tako visoko kot $ 74, 99 na postavko, kar je precej nezaslišano za igro, namenjeno majhnim otrokom. Poleg tega so možnosti za gledanje, da bi dobili nagrade. Te pomanjkljivosti na stran, ta igra bi morala biti prijeten spremljevalec za vsakogar, ki se zanima v filmu Cars 3 in v avtomobilski franšizah na splošno.

Preberite tudi: Kako Microsoft želi prevzeti telefone s sistemom Android in iOS

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here