Tehnologija avtomobilov: vse ceste vodijo do umetne inteligence

V letu 2016 smo prišli do velikega napredka na področju samovoznih avtomobilov. Takoj ne bo prišlo do izpusta. Ker svet postopoma prehaja v avtomatizacijo in umetno inteligenco, ki je večinoma navdihnjena z mobilno tehnologijo, avtomobilska tehnologija ni zapostavljena. Pravzaprav je v ospredju kampanje.

2016 je bilo leto Apple Car Play in Android Auto postalo vse bolj navidezno v avtomobilih. Android Auto je postal veliko boljši, potem ko je bil objavljen kot aplikacija za delo na vseh pametnih telefonih.

2016 je bilo leto, ko smo videli večji začetek brez voznikov vozil po vsem svetu. Bilo je divjih bitk proti vladnim omejitvam in varnostnim vprašanjem. Toda ves napredek je napredek.

Tesla je v letu 2016 močno okrepil s svojimi avtomobilskimi baterijami. Videli smo tudi porast hibridov (avtomobili, ki združujejo bencinski ali dizelski motor in elektromotor) lani. Dolg seznam funkcij, ki jih podpira voznik, je potekalo tudi v številnih avtomobilih, ki so se lani sprostile. Vidiš, kje gre?

Vse to se zdi, da se približuje umetni inteligenci.

Tehnološka podjetja se zanimajo za avtomobilsko tehnologijo. Ne bodite presenečeni, da bi radi videli, da so všeč Googlu, Appleu ali celo Facebooku, začeli avtomobil ali kaj podobnega avtomobilom leta 2017. Uber tudi ne počiva. Lansko leto je podjetje Uber začelo testirati avtomobile brez voznika. Slišal sem tudi šepetanje letečega avtomobila, ki prihaja iz Uberja. Predstavljaj si to!!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here