Avtomobilski način (za Galaxy) sinhronizira Galaxy telefone z vozili

Lastniki avtomobilov, ki so imeli težave s pregledovanjem njihovih obvestil na poti, imajo zdaj rešitev. To je pod pogojem, da uporabljajo telefon Samsung Galaxy ali združljiv avto. Avtomobilski način (za Galaxy) vam omogoča sinhronizacijo zaslona vašega telefona s posebnimi vozili, ki so združljiva z MirrorLink. To pomaga vozniku, da nadzoruje podatke na svoji napravi prek zaslona na svojem avtomobilu. Avtomobilski način (za Galaxy) vam omogoča sinhronizacijo zaslona vašega telefona s posebnimi vozili, ki so združljiva z MirrorLink. To pomaga vozniku, da nadzoruje podatke na svoji napravi prek zaslona na svojem avtomobilu.

Avtomobilski način (za Galaxy) je aplikacija za varno, prostoročno telefoniranje v vozilu, ki omogoča vožnjo. Poleg tega je v skladu z varnostnimi predpisi, določenimi s standardi avtomobilske industrije. Vendar pa je pomembno opozoriti, da ta aplikacija ne bo delovala, če jo poskusite uporabiti s telefonom brez Galaksije. Zdaj, ko potrebujete ogled navigacije ali dohodnih besedil, vam ta aplikacija olajša brez povzročanja crash-a.

Tukaj je nekaj funkcij aplikacije:

  • Varna uporaba najbolj uporabljenih funkcij v vozilih, kot so glasba, navigacija in telefon
  • Preprosto preverjanje besedilnih sporočil, razporejanje z besedilom v govor
  • Povežite se z različnimi navigacijskimi aplikacijami
  • Brezhibna uporaba treh glasbenih aplikacij v avtomobilskem načinu z bistvenim nadzorom nad aplikacijo
  • Preprosto preverjanje in sprejemanje novih dohodnih sporočil prek tretjih osebnih sporočil stranke tako, da omogočite funkciji Besedilo do govora in govora do besedila
  • Enostaven dostop do glasbe, vremena, lokacij, stikov prek pripomočkov na levi strani začetnega zaslona
  • Podpira storitev za skupno rabo lokacije, ki jo poganja Glympse
  • Snemanje mesta za parkiranje prek informacij o GPS, Fotografije ali Glasovno beležko.
Prav tako se glasi: trg neposredno na "te Cvrkutati lot" prek UberSocial

Združljiva vozila za to aplikacijo vključujejo avtomobile znamke Volkswagen, znamke SEAT, PSA (Citroen in Peugeot) in avtomobile Škoda, ki so omogočile ogledalo MirrorLink (od zdaj naprej se seznam lahko razširi v prihodnosti). Avtomobilski način (za Galaxy) je brezplačno na voljo v trgovini Google Play in tu ni nakupov ali vgrajenih aplikacij. Ne pozabite, da je namenjen samo uporabnikom Samsung Galaxy.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here