Ali lahko Android shranjuje Nokia?

V zadnjem času je Nokia objavila operativno izgubo v višini $ 1 milijarde dolarjev in to je nekaj, kar ni presenetljivo, če upoštevate nedavni upad družbe Nokia. Čez nekaj časa nazaj sem napisal članek z imenom Had Nokia Selected Android. Poskušal sem si predstavljati, ali je Nokia izbrala Android namesto telefona Windows in kako bi jo prejela javnost.

Čeprav so prodali 4 milijone naprav kljub izgubi, to še vedno ne velja za zmago za podjetje, ki postopoma postaja senca njenega nekdanjega sebe in slave. Podjetje, ki je prevladovalo tako funkcijo telefona in pametne industrije za 10 let.

Nisem prepričan, da je odločitev, da se držite Windows Phone, slaba. Vendar pa je težava, da je telefon Windows platforma, ki še vedno narašča. Z nedavno napovedjo operacijskega sistema Windows Phone 8 bodo trenutne naprave Nokia Lumia (skupaj s trenutnimi napravami drugih proizvajalcev) izpuščene v hladno. To bo vplivalo na prodajo teh naprav na trgu, po mojem mnenju. Konec koncev, ki bi želeli kupiti napravo, ki bo v nekaj mesecih izključena iz najnovejših posodobitev?

Če Nokia danes napravi napravo Android, ali jih bo morda pripeljala do dramatičnega vračanja?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here