Kamer telefoni in Dedicated kamere

Koliko izmed nas se spominjamo dni čudaških kamer na telefonih - ustvarjanje slik, ki bi lahko navdušile katerokoli kamero navdušenec? To so bili dobri stari dnevi; prav? Zdaj je vse zmešano! Imamo nov spekter mobilnih telefonov, ki proizvajajo slike za umiranje. Večpredstavnostne zmogljivosti (slike in videoposnetki) naših telefonov so se razvile znatno in se še vedno razvijajo.

Nedavni dodatek HD video posnetkov in vedno večje število aplikacij za urejanje videa na pametnih telefonih postopoma uničujejo potrebo po namenski napravi za večino vsakdanjih video potreb.

Velike kapacitete za shranjevanje, geolokacijske funkcije in wi-fi povezljivost dajejo pametnim telefonom tudi rob za snemanje videoposnetkov.

Nokia N8 trenutno ureja svet videoposnetkov s fotoaparatom z 12 milijoni slikovnih pik s samodejnim ostrenjem, velikim tipalom in Xenon bliskavico. To je kameraphone vreden aplavz. To vas WOWs s svojimi rezultati.

HTC je napovedal kamero z ločljivostjo 16 milijonov slikovnih pik, vsakdo, ki ve, HTC ve, da če obstaja nekaj, za kar je tajvanska družba popolnoma nezaupljiva, je multimedija (zlasti avdio in kamere). Nihče ne sme zadrževati sapo za kamere HTC.

Ko gre za kamerapone, so fantje, ki so skoraj do neke vrste umetnost, Nokia, Sony Ericson in Samsung.

Drugi odlični kameraponi so Sony Ericsson Experia X10 in Xperia Arc, Sony Ericsson Satio, Samsung M8910 Pixon12 (od koder je prevzel N8) in Samsung I9100 Galaxy S II. Če resnično želite zvezdni fotoaparat, jih morate preveriti.

Torej povej mi, kdo res potrebuje kamero (kot eno napravo) poleg profesionalnih snemalcev?

Prav tako se glasi: Brez proračuna: iPhone 5c je stranski (ali sidechick) na iPhone 5s

Zakaj torej vrečko shranite z videokamero in videokamero s kakovostjo HD ali s fotoaparatom in visoko zmogljivim kameraponom? Ko lahko hodite v ta dogodek s samo vašim telefonom in snemate / zajamete čudovite trenutke, ki jih želite videti znova in znova.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here