Fotoaparat: Dan z N8 in E7

Pred kratkim sem primerjal dve vrhunski pametni telefon Nokia na trgu, nepogrešeni N8 Cameraphone in E7 Communicator.

V tem članku sem razložil, zakaj moja izbira je E7. Seveda to ni bilo reči, da ni bilo veljavnega primera, da se izbere N8. Pravzaprav, spec za spec, N8 izumira svojo sestrico glede na to, kaj lahko naredi in kako dobro so tanki - boljše slike (na več načinov kot eno), boljši zvok, boljši videoposnetki in prenos FM.

Kot je bilo rečeno, je vse odvisno od potreb zadevnega posameznika.

Kakorkoli že, po včerajšnji cerkvi je nekdo predlagal, da se skupina od nas druži. Zagotovo sem potreboval zrak, zato smo šli. Na srečo sem imel oba E7 z mano in N8 s prijateljem.

Za kratko zgodbo, fotografiranje z N8 me je znova opomnilo, zakaj ga še vedno ljubi po svetu. Ne glede na to, da ima manjši in slabši prikaz kot E7, so fotografije, posnete z N8, na svojem zaslonu izgledale tako osupljivo in je s preprostim posnemanjem kamere E7 na vse načine obžalovale. Mislim, VSE šteje.

Tu je pridelek iz primera strel (zgoraj posnetek E7, spodaj N8):

Slike so iste osebe istega mesta na razdalji 1 metra. Seveda ste pričakovali drastično razliko v kakovosti; kajne?

Torej, če sta vrhunska kakovost slike vaša stvar, pozabite strojno tipkovnico in večji, boljši prikaz na E7 in gredo splurge na Nokia N8 namesto tega. Za zdaj in verjetno dlje časa, N8 velja za kamerapone.

Tudi branje: Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G specifikacije

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here