Klicanje razvijalcev Symbian in Blackberry

Mobilnost Nigerija se je zavezala, da bo v Nigeriji pomagala zgraditi živahno mobilno razvijalsko skupnost. Želimo videti mobilne programe, ki so jih razvili Nigerijci, se zavedajo in verodostojnosti.

S partnerji bomo sodelovali z različnimi organizacijami, ki imajo v aplikacijah za mobilne naprave interes za zagotavljanje podpore in okolju, ki omogoča, da se stvari dogajajo.

Kot prvi korak v našem prizadevanju za dosego tega cilja pozivamo razvijalce mobilnih aplikacij, naj predložijo svoje podatke, da lahko izdelamo izčrpno bazo podatkov.

Upoštevajte tudi, da so v to vožnjo vključene samo platforme, ki imajo uradno podporo za Nigerijo. Za zdaj, to pomeni, da Symbian in Blackberry.

Ali razvijate aplikacije Symbian ali Blackberry? Uporabite spodnje polje za pripombe, da pošljete svoje podatke za stik in seznam vseh aplikacij, ki ste jih razvili (ali se trenutno razvijajo). Naš cilj je, da vam zagotovimo največjo izpostavljenost. Bodite svobodni, da nam tudi poveste, kaj mislite, da lahko storimo tukaj v Mobility Nigeria, da bi prispevali k razvoju ekosistema v državi.

Tudi če niste razvijalec aplikacije za mobilne naprave, prosimo, razširite besedo. To je naša Nigerija. Skupaj delamo stvari.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here