Nakup pametnega telefona za namene PR

Dolgoročni privrženci podjetja MobilityNigeria.com vedo, da sem oseba, ki je v funkciji. My naprave kupim strogo zaradi njihove praktične funkcionalnosti in za vznemirjenje, ki jih jaz ne uporabljam. Vendar se lahko to spremeni ...

Preden kričiš: " Prebitnik! ", Poslušaj me; v redu?

Osebje za odnose z javnostmi v Alireti prisegajo bogov podjetniškega sveta, da moram začeti razmišljati bolj kot pravna oseba in manj kot geek. V navadnem angleščini pravi, da bi moral kot MD družbe, kot je Alireta, osredotočiti na moje, da bi imel in nosil telefon, ki poda izjavo .

Aaargh! Vidim, kako se bo to malo zgodilo.

Če v podjetju malo poznaš (vsaj tukaj v Nigeriji), lahko potrdite, da so priljubljeni v tem okolju naprave Blackberry in Windows Mobile. Da; boste našli nekaj E90 tukaj in tam, vendar v veliki meri nigerijski korporativni okolju poganjajo Blackberry in Windows Mobile.

Spominjam se, da sta moja žena in moj uradnik za odnose z javnostmi proti mojemu zamenjal E90 z G1, ker bi bil E90 bolj impresiven in bolje napisal, ko sem šel na sestanke. Upoštevajte, da sem te dve osebi intenzivno seznanil že več let in da NISO neusmiljeni ljudje.

Po mnenju mojega PR-ja ostali korporacijski toliki mislijo, da je nekaj narobe z vami, če ne nosite nobene od tistih stvari, ki jih prenašajo. Še huje, mislijo, da ste "majhen fant" in vam na splošno ne morejo veliko pozornosti.

Preberite tudi: Prve slike 2018 Hyundai Elantra GT

Sprva sem šel "No way!", Vendar sem dal nekaj misli.

Osebno zdaj sprašujem, ali lahko uporabljam Blackberry? Nisem prepričan. Za Windows Mobile, da; obstajajo WinMo naprave. Več kot sem prepričan, da bi rad uporabil.

Prepričan sem, da mi všeč ta korporacijska igra, ko poskušam navdušiti ljudi, vendar se tako igra. Ne glede na to, ali mi je všeč ali ne, sem sredi tega. Zagotovo ni niti nemoralen niti nezakonit, zato se lahko tudi jaz malo igraš.

Druga možnost je, da bi lahko odstopil za izvršnega direktorja Alirete in nadaljeval z uporabo kakršnih koli ulovov, ki so mi všeč, ne glede na to, kar misli kdorkoli! Torej tam. Za slučaj, da me ujameš s Blackberryom ... to nisem jaz!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here