Kupite svoje mobilne naprave v trgovini za mobilnost in jih dostavite

Trgovina Mobility je nazaj - in bolje!

Dostava samo po vsej državi
Prebrskajte po našem katalogu razpoložljivih naprav, položite svoje naročilo, izvedite plačilo in zagotovite, da je vaša naprava dostavljena v Lagosu in kjer koli v Zvezni republiki Nigeriji. To je tako preprosto.

Tisti, ki ste v preteklosti uporabljali našo službo, natančno vedo, kako enostavno je. Veste tudi, da nismo nikoli uspeli dostaviti. Mobilnost Store je dobavila naprave na lokacije, do Sokoto, Kaduna, Owerri, Port Harcourt in Maiduguri.

Plačilo prek GTBank
Za dokončanje naročila je plačilo preko spletnega prenosa, prenosa bankomatov ali bančnega nakazila na naš račun Garancije za skrbniške banke.

Brezplačna dostava v Lagosu
Dostava v Lagosu je brezplačna. Dostava je isti dan za naročila pred 12.00 in naslednji dan za naročila po 12. uri. Če potrebujete dostavo izven Lagosa, je potrebna dodatna pristojbina v višini N3.500 in traja 2-5 delovnih dni, odvisno od lokacije.

Želite neuvrščeno napravo ali potrebujete pomoč?
Če v našem katalogu ne najdete želene naprave, nas pokličite na 08076400503 ali na naslov [email protected] z vašo zahtevo in jo bomo lovili za vas. S pomočjo teh kanalov nam lahko pomagate pri vprašanjih ali vprašanjih.

Sledi svojemu naročilu
Nova trgovina za mobilnost vam ponuja kodo za sledenje in URL, tako da lahko spremljate potek vaše pošiljke. Da; to dobro.

Get Shopping!
Kaj še čakaš? Takoj spustite v trgovino in začnite postavljati svoja naročila.

Prav tako se glasi: Ali nekateri proizvajalci objavljajo napačne specifikacije telefona?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here