Proračun QWERTY Messengers Slug-out - Moj GreyBerry v primerjavi s telefonom Nokia E71

Težko je!

To je bil moj prvi vtis o pametnem telefonu Nokia E71 Symbian. Ne gre za to, da boste s pomočjo E71 gojili mišice, je bil nekdo odgovor zame, ko sem izrazil zgornji občutek. Kljub temu moraš mi verjeti, ko rečem, da ne le gojim mišic, temveč tudi tiste mišice.

Da; Nokia E71 je relativno stara po današnjih standardih pametnih telefonov, vendar vas bo presenetilo, koliko enot te naprave je še vedno v obtoku in se še vedno prodajajo na trgu do datuma. Del tega razloga je strošek. Kako drugače lahko povprečna oseba na ulici dobi vrhunske funkcije pametnega telefona po ugodni ceni? Poiščite točko?

Torej, medtem ko krvavite rob, geeki verjetno razmišljajo, "Nokia E71? Od takrat, ko je "E71 še vedno zelo trden, zlasti zaradi padca cen v daljšem časovnem obdobju.

Šele nekaj dni, ko sem ravnala z E71, in ugotovil sem, da primerjam med njim in LG-GW305. Seveda se ne ujemajo enakomerno. E71 je mini računalnik in stane več kot dvakrat toliko kot GW305, ki je osnovni telefon s tipkovnico QWERTY. Toda spodnja meja je, da sta oba usmerjena na segment sporočil na trgu.

GW305 nad E71
LG je lažji v teži, gumbi so nekoliko večji in imajo veliko znakov, ki jih na tipkovnici E71 ni.

GW305 ima 3, 5 mm vtič, medtem ko E71 ima 2, 5-milimetrski avdio priključek, zato, če ste posebej pozorni na glasbo, tj. Z uporabo najboljših razpoložljivih slušalk / slušalk, se držite proč od E71. GW305 se lahko polni preko USB-priključka, nekaj, kar ni mogoče storiti na staremu konju E71.

Prav tako se glasi: Darila za pripomočke za božič 2012

GW305 prav tako bere stike takoj s kartice, ki je nameščena v njej, in ima možnosti za urejanje fotografij sepije, negativne, reliefne, skice itd.

Pri pošiljanju sporočil ima GW305 navojni pogled SMS, ki mu manjka E71.

LG GW305 potrebuje tudi krajši čas, da se v celoti napolni, v primerjavi z družbo Nokia, ki traja dlje in se zdi, da teče istega kot LG, če ne celo še hitreje.

E71 nad GW305
In tukaj so področja, v katerih E71 preprosto piha GW305 iz vode - Symbian pametni telefon spotovi 3G in WLAN.

E71 je manjši, urejevalnik dokumentov in slovar vgrajen.
Ima tudi infrardeči vmesnik (brez GW305), telefon pa lahko uporabljate kot modem.

E71 ima fotoaparat s 3, 2 milijonom slikovnih pik, ki je na vrhu zaslona 2.0MP na GW305. E71 je večopravilnostna naprava, ki lahko hkrati izvaja različne naloge, funkcijo, ki presega GW305.

Nazadnje je mogoče namestiti in zagnati programe tretjih oseb zunaj jave na E71.

Torej, kaj se zdi boljše?
Če ste na omejen proračun in nakupovanje za QWERTY messenger. Če niste na omejenem proračunu, trenutno ne smete razmišljati o E71.

No, seveda, sam si lahko sodnik, kaj ustreza vašim potrebam. Razmislite o razpoložljivih informacijah, vaših zahtevah in finančnih mišicah, nato pa odločite, katera od teh dveh plaž je vredna požiranja.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here