Budget Nexus ponovno definiran: Infinix Hot 2 Review

Infinix Hot 2 je naprava, ki je pridobila veliko (mednarodnega) priznanja, veliko več kot njegovi vrstniki in predhodniki. To je zagovarjalo partnerstvo med podjetjem Google in Infinix, da bi to napravo začeli kot del prvega projekta Android One v Afriki. Naš Infinix Hot 2 Review je zdaj pripravljen in si lahko ogledate, kako deluje v resničnem življenju.

To je praktično bolj dostopna različica vedno neuspešnega telefona Nexus. Za ta namen smo v tem delu sveta. Lansiranje je prineslo veliko navdušenja, vendar se konča tam? V primerjavi z drugimi napravami v tem cenovnem razponu je Infinix Hot 2 že na prvem mestu na papirju. Kako se to odraža v resnici? Kako uspešen je bil ta zakon med Infinixom in Googlom?

To in še več bomo dostopali in, kot sem obljubil, dobro opravičujem ta telefonski pregled. Če pogledamo njegove ključne značilnosti:

 • 5, 0 - palčni HD IPS zaslon, 720 × 1280 pikslov, (298 PPI).
 • Android 5.1.1 Lollipop, nadgradljiv na Android M.
 • Chip set MediaTek MT6580 s quad-core 1, 3 GHz procesorjem, Mali 400-MP GPU in 2 GB RAM-a.
 • 8 MP Auto focus kamera z LED bliskavico, število pikslov 3840 x 2160 pikslov in video posnetek 1080p.
 • 2 MP prednja kamera, s številom točk 2048 x 1152.
 • Popolnoma razdeljeno 16 GB notranjega pomnilnika (11 GB uporabno).
 • Dual SIM podpora, Oba Micro-SIM, 3G preklopljiva.
 • Odstranljiva baterija 2200 mAh,

Glavne pomanjkljivosti

 • Brez USB OTG.
 • Snemanje video posnetkov na sprednji ločeni ločljivosti.
 • Bi imeli višjo oceno baterije.

Preberite celotno podrobno Infinix Hot 2 specifikacije TUKAJ, kot tudi naše roke na izkušnjo in unboxing TUKAJ.

Celoten Infinix Hot 2 Review

Strojna oprema

Kot smo omenili v pregledu Unboxing, je Infinix Hot 2 podoben seriji Infinix Zero. Spodnja stran je pod kotom in poteka po spodnji strani telefona. Hot 2 je podoben z Zero za položaje modula kamere, LED bliskavice, gumba za glasnost in moči.

Ta telefon je izdelan iz plastičnega ohišja. Telefon je lepo zgrajen in se počuti dobro držati. Ne izgleda poceni. dokler ne poskušate odpreti zadnjega pokrova, bodo opazili plastične škripce.

Na zgornjem delu so vrata USB in priključek za slušalke 3, 5 mm. Spodnji del nosi zvočnik.

Oblikovanje

Infinix Hot 2 ima odličen dizajn, čeprav ima nekaj pomanjkljivosti, ki jih želimo izpostaviti. Na strani strojne opreme so okvirji še vedno preveliki. Še posebej na zgornjem in spodnjem koncu. Morda je Infinix že končal s to zasnovo, preden je Google prišel in udaril Android na to. Dejstvo, da imamo na zaslonu ključe na tej napravi, bi morali pomeniti, da je spodnja plošča čim manjša. Zdi se, da je to v primeru proračunskih naprav.

Preberite tudi: katalog enega #MobilnostiGiveaway za drugo od leta 2010 do 2014

Na strani programske opreme . Zaslonska tipkovnica pokriva pomemben del zaslona. Uporaben zaslonski prostor je občutno zmanjšan na približno 4, 7 palca (približno). Spodnji del je na nekaterih vmesnikih aplikacij povsem jasno črna. Običajno bi to moralo biti pregledno ali z vmesnikom aplikacij dalo enotno obliko.

Programska oprema

To je najvišja točka te naprave. Pravzaprav je ena najboljših prodajnih točk. Ta dojenček teče na zalogi Android 5.1.1 Lollipop - najnovejšo različico Androida, ki jo lahko najdete kjerkoli. Tudi tisti, ki imajo nekatere vodilne programe na tem svetu, še niso uradno dobili te različice programske opreme na svojih napravah. Ne samo, da je to najnovejša programska oprema za Android, je privzeta Android, se ne nagajiva brez bloatware-a, prilagoditve ali dodatnega zvonjenja in piščal.


Tukaj je ta pustost, ki jo doživljate na tej napravi. Kot nekaj, kar je bilo osvobojeno s težkega bremena. Resnična izkušnja z Androidom je taka, kot bi morala biti. Verjemite mi, ta občutek je redek in ga lahko doživite samo na Infinix Hot 2 ali kateri koli napravi Nexus.

Nazadnje, zadnja prednost programske opreme je, da bodo lastniki Infinix Hot 2 v okviru programa Android One dobivali posodobitve programske opreme za obdobje dveh let. Vsaj tako smo prepričani, da bomo dobili Android 6.0 (Marshmallow) takoj, ko bo prišel, medtem ko naši bratje na TECNO, Innjoo in ostali ugrabijo Android KitKat.

Prikaz in uporabniški vmesnik

Infinix Hot 2 je dobavljen s HD-prikazovalnikom ločljivosti 720 x 1280 in PPI 320. Zaslon je odličen in točno to, kar bi pričakovali od HD-zaslona. Ko je svetlost nastavljena na najnižjo vrednost, je to temno zelenkasto odtenek, ki ga dobite na mestih, ki naj bi bile bele, morda so moje oči ali morda iz teme teme Android. Kljub vsemu pa vseeno normalizira svetlost.

Ta naprava ima veliko kotov gledanja. Nagnite ga in še vedno vidite, kaj se dogaja. Čitljivost na sončno svetlobo tukaj ni enaka za vsako napravo na tem segmentu cen. Ampak povečanje svetlosti, dajmo dobro pod sončno svetlobo.

Kot smo že omenili, Infinix Hot 2 deluje na zalogi Android Lollipop, zato je uporabniški vmesnik čista Android, točno tako, kot so ga ustvarili očetje. Vrstica za obvestila, začetni zaslon, predal aplikacij je vse zaloge Lollipop.

Kamera

Kamera je 8 MP na hrbtni strani in 2 MP za sprednjo stran. Čeprav smo kasneje odkrili, da je dejansko 8, 3 MP / 2, 4 MP respectively. Zadnja kamera je resnično lahka, za razliko od drugih 8-ih MP-senzorjev, ki smo jih poskušali. Slike se pojavijo ostro in barve so bolj naravne. V temnih prostorih bliskavica dobro deluje in slike so jasno vidne, čeprav jih ne morete primerjati z vodilnimi telefoni, ki jih imamo zdaj.

Prav tako se glasi: Ustanovitelj mobilnosti Blog govori Tech Blogging v Nigeriji

2-megatrenska sprednja kamera ima dobre samozavesti - toda tu je ta slepota, ki jo imam z Infinixom, ker ni tako širok. Primer je enak drugim modelom Infinix, kot so Infinix Hot in Infinix Hot Note.

Da nam pokažete, kako dobra je fotoaparat Hot 2, so primerjalne slike z Gionee M2, ki ima isto kamero z 8 MP. Sedaj si sodnik. Vzorec Hot 2 je na vrhu in vzorec Gionee M2 spodaj:

Nočni posnetek.

Dnevni žarek.

Multimedija

Infinix Hot 2 ima dobre zvočne zvočnike, predvajanje glasbe je glasno in jasno. Glasba Google Play je privzeta in sploh ni slaba. Glasba poslušanje je v redu, tukaj tako z zunanjimi zvočniki ali s slušalkami. Privzeti predvajalnik videoposnetkov Android je sranje.

Za boljšo izkušnjo gledanja videoposnetka bi morali namestiti aplikacijo tretje osebe, kot je MX Player. FM Radio po začetnem skeniranju samodejno shrani seznam priljubljenih postaj. Podpira tudi snemanje.

Večopravilnost / uspešnost

Infinix Hot 2 je odličen za večopravilnost. 2 GB RAM-a se drsi skupaj z zalogo Android. Odprite všeč WhatsApp, GReader Pro, Chrome (z odprtimi 5 zavihki) in se vrnite k vsakemu od njih, vse ostaja tako, kot ste jih zapustili.

Tu je zabavna stvar. Hot 2 in Gionee M2 sta enaka 1, 3 GHz quad-core procesorja, vendar Hot 2 deluje znatno hitreje. Spodaj so prikazi zaslona testov AnTuTu Benchmark in Quadrant.

Življenjska doba baterije
Navdušenci in navdušenci so vprašali, zakaj bi ta naprava imela (skromno) 2200 mAh baterijo? Ljudje se bodo obesili, da si ogledajo pregled, kot je ta, da se prepričate, kako baterija traja pred nakupom. Ušesa v mraku tresljajo, da vedo, kako deluje baterija 2200 mAh.

Z dvema karticama SIM, nameščenim in stacionarno 3G, 4 ure ali brskanjem in klepetom, nekaj klicev, 2-urnim predvajanjem filma in 1 uro igranja, smo lahko dosegli približno 8 ur uporabe, preden je baterija dosegla 5%. Pri povprečni uporabi bi vas Infinix Hot 2 potreboval za en dan uporabe. Spodaj je sliko, kako dolgo lahko traja. Ravni deli grafikona označujejo stanje pripravljenosti po krat.

Prehod na EDGE vam bo prihranil dodatno moč. Preklop na način varčevanja z akumulatorjem vam bo prihranil tudi dodaten sok.

Razno
Infinix Hot 2 nima funkcije Double Tap to Wake, brez USB OTG, čeprav se možnost prikaže v nastavitvah, smo vstavili kabel USB in nič se ni pojavilo.

Preberite tudi: Infinix Smart 2 Specs: Vse, kar morate vedeti

V tem telefonu, po prvem zagonu, ne morete stransko naložiti nobenega apk. Datotekam / mapam ne morete dostopati, ker ni privzetega upravitelja datotek. Povezati se boste morali z internetom, namestiti upravitelja datotek in Xender (ali katero koli drugo aplikacijo za prenos datotek) ali prenesti apkove datoteke prek povezave Bluetooth.

Druga ugotovitev, ko je bila WiFi vroča točka deljena s te naprave na svoj prenosni računalnik Windows 7, se je zavrnila povezava, vendar je bila povezana na drugem računalniku Windows 8. Ne moremo resnično zaključiti, ali je to težava operacijskega sistema Windows 7. Vendar bomo videli, ali je težavo mogoče odpraviti.

Tako kot vsaka druga naprava Nexus ne morete vezati Infinix Hot 2 na polno 3G (samo v želenem ali samodejnem načinu). Potrebovali boste dodaten program, kot je obvestilo Preklapljanje, da ga priključite na 3G.

Ta telefon se ne segreva. Med polnjenjem ali med igranjem iger. Velika izbira za Infinix in Google na tem. Jasnost klica je glasna, jasna in slišna. 16 GB notranjega pomnilnika je popolnoma razdeljen z 11, 78 GB uporabne. Na vrhu je svetilka za obvestila, ki rdeče utripa, ko pride do prejemanja obvestil ali zelene barve, ko baterija med polnjenjem naleti 90%.

Nekatere aplikacije so vnaprej nameščene v to napravo in vključujejo: Carlcare, MTN Music +, aplikacijo My 2015, aplikacije Naij in Jumia.

Končne besede
Infinix Hot 2 je lepa naprava zunaj. Pomembna stvar je, da je namenjena skupini uporabnikov. Želite doživeti Android v svoji najčistejših in najbolj iskanih oblikah? Pridobite Hot 2. Ali želite v svoji napravi uporabiti najnovejšo različico Androida in prejeli najnovejšo posodobitev, kot je na voljo? Get Hot 2.

Imamo nekaj prijemov z No USB OTG in še posebej življenjsko dobo baterije. Jaz bi osebno zelo cenil, če je baterija ocenjena tako, da reče 3000 mAh. Ampak potem bi cena narasla in to bi odstopalo od pravega namena projekta Android One, ki ponuja najboljše možne specifikacije po najcenejših cenah.

Infinix Hot 2 lahko povzamemo s to frazo: to je proračunska naprava Nexus redefinirana!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here