Proračun potrošnika in brezžične tablete

V nedavni objavi Mister Mo z naslovom Ali ste uporabili brezplačne žepne točke WiFi, je večina pripomb, vključno z mojo, bila odmevna Ne, pri čemer je nekaj tistih, ki so odgovorili na pozitivne pritožbe, da je bila storitev počasna ali neuporabna.

Če menite, da je od številnih priljubljenih tabličnih računalnikov tam zunaj, vključno z Amazon Kindle Fire in novim sproščenim Google Nexusom 7, vendar ne omejeno nanje, so samo naprave WiFi, ki jih vidite, kako velika je težava. Tudi Blackberry Playbook je naprava samo za WiFi. Funkcija odkupa v svojem primeru je Blackberry Bridge, ki s svojim pametnim telefonom Blackberry deli uporabniško povezavo BIS.

Pred kratkim sem objavil objavo z naslovom Zakaj dobivam Nexus 7, medtem ko je bila večina navdušena nad očmi in dejstvom, da gre za Google tablični računalnik, saj je bila naprava obrnjena navzgor in tam so imeli ljudje ponovno premislite.

Za razliko od tistega, kar se doseže v razvitih okoljih, Nigerija nima brezžičnih dostopnih točk, ki se dotikajo vsakega vogala. Ponavadi morajo posamezniki vzpostaviti lasten internet, tako da se naročijo na enega ali več internetnih paketov.

Let's faktor stroškov tukaj. Ob predpostavki, da želim zdaj dobiti Nexus 7, moram najprej imeti način, kako zagotoviti internet. Če se odločim za uporabo pametnega telefona kot vroče točke, bo to verjetno ubil mojo baterijo hitreje kot vlada, ki popravlja avtocesto Lagos-Benin. Druga možnost je, da dobite MiFi napravo ali usmerjevalnik WiFi.

Zdaj pa izračunamo in vsoto cen. MiFi naprave trenutno stanejo okoli N20, 000. Dodajte stroške Nexus 7 - N51, 000 (ocenjeno) + 6 GB podatkovnega paketa N7, 500. Vse to dopolni do N78.500. To ni poceni, vsaj za povprečnega kupca gadgetov, ki samo želi dostopno tableto.

Preberite tudi: Prepoznajte Nigijo ali Sprehodite se

Vem, da je bila tema obravnavana v drugačni obliki, vendar je to tako velika težava. Če želite kupiti samo WiFi-tablični računalnik, kako nameravate dobiti internetno storitev za to?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here