Proračunske tablične računalnike Android se ne bojijo za iPad Mini

Zapisano je, da se je Appleov Steve Jobs skotil v 7-palčnih tablicah in vztrajal, da za njih ni prostora. Poslušajte ga na temo:

"Sedanji obrok tablet s sedmimi palicami bo ob prihodu mrtev DOA. Njihovi proizvajalci bodo spoznali bolečo lekcijo, da so njihove tablice premajhne in povečati velikost naslednje leto, s čimer bi zapustili tako kupce kot tudi razvijalce, ki so skočili na sedemindvajset palic s sirotišnim izdelkom. "

Delo je bilo narobe, saj so naprave, kot sta Nexus 7 in Amazon Kindle, na trgu prineslo precej dobro.

Po opravljenem delovnem mestu, so govorice o 7-palčnem iPadu plavale in špekulacije o proračunski iPad tablici so se razširile. No, Apple je končno objavil podrobnosti o iPad Mini. Ali ni ravno tako kot jabolko, da bi nekaj obravnaval z zaničevanjem, nato pa naredil popoln obrnil pozneje in sprejel to stvar? IPad Mini ima 7, 9-palčni zaslon in ga napaja Dual-core 1 GHz Cortex-A9 procesor. No, 7, 9 cm ni ravno 7 cm, zato morda .... samo morda.

IPad Mini je tu. Vprašanje je zdaj: ali imate tablične računalnike Android kaj za kaj se je treba bati?

Od 329 dolarjev za različico Wi-Fi 16GB, ni mogoče, da bi iPad mini predstavljal grožnjo Nexusu 7, ki se začne na $ 199. Poleg Nexusa 7 so na voljo tudi druge tablične tablične računalnike Android. IPad Mini ni proračun. Preprosto. To je še ena draga tableta za ljubitelje Apple, ki si ne morejo privoščiti iPada ali ki so skrivno želeli, da bi Job pojesti svoje besede in jim dali manjši iPad. Vesel sem zanje. Vsi dobijo kar hočejo.

Prav tako se glasi: Mazda CX-3 2017 ohranja dober videz svojih predhodnikov

V tem času trg za proračunske tablete še vedno trdno pripada Androidu.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here