Posodobitve za radiodifuzijo s trombonom na osnovi SMS-a

Čeprav obstaja veliko navdušenja nad mobilnimi aplikacijami in spletnimi komunikacijskimi kanali, je res, da je edini univerzalni podatkovni kanal dober stari SMS. Čez kratko, pride do odlične ideje, ki uporablja to staro, vendar povsod to tehnologijo, da se stvari opravijo.

Trombon z Timbo Objects je ena takih idej. Gre za storitev, v kateri skupina ustvari kanal, na katerega se lahko vsi naročijo na prejemanje posodobitev preko SMS-a. Ker deluje na SMS, deluje z vsemi vrstami mobilnih telefonov - neumnih, pametnih ali pametnejših.

Kako deluje

1. Ustvarite kanal za svoj kanal
V mojem primeru sem želel ustvariti kanal, imenovan "mobilnost". Za to sem sestavil SMS s tem kot vsebino: " ustvarite # mobilnost "

Tu lahko zamenjate »mobilnost« z imenom kanala, ki ga želite ustvariti. Pošljite na: +447797880420 .

Po pošiljanju teh navodil sem kmalu po tem, ko me obvestil, da je bil kanal #mobility ustvarjen, prejel SMS.

2. Pridobite osebe, da se naročijo na svoj kanal
Če želite, da se ljudje naročijo na svoj kanal, jih prosite, da pošljejo "naročite # kanalno ime " na številko +447797880420 .

To pomeni, da se naročite na kanal za mobilnost Trombone, pošljete "#mobility" na +447797880420 . To storite zdaj! Prejeli boste odgovor, ki ste ga že naročili, in boste lahko preko mobilnega telefona prejemali posodobitve iz skupine mobilnosti, ne glede na to, ali imate podatkovno povezavo in ne glede na vrsto mobilnega telefona, ki ga uporabljate.

3. Pošiljanje posodobitev SMS
Če želim na primer poslati sporočilo v mobilni kanal, bi besedilo sestavljalo besedilo: " #mobnost Mister Mo, ki se druži s prijatelji ob 20:00 v petek na GetArena!, "In pošljite na: +447797880420 . Vsi, ki so naročeni na #mobilni kanal, prejmejo besedilno sporočilo, ki pravi: "Mister Mo se druži s prijatelji ob 20:00 v petek na GetArena!" Nifty.

Preberite tudi: Izbira telefona: 3.5G ni 3.5G

Najpomembnejše oznake za pozavno
To je treba reči: to je fantastično, in vidim, da je sčasoma ulovil. Nič ni tako robustnega in povsodnega kot oddajni sistem, ki temelji na sporočilih SMS. Storitev je še vedno v beta, zato če izvajate storitev, ki mora poslati posodobitve, morate takoj ustvariti svoj kanal Trombone.

Je preprost in neomejen. Upam, da bo, ko bo objavljena cena, nekaj udobna.

Naročite se na #Mobilnost na Trombonom!
Trombonski kanal mobilnosti je "#mobility". Danes se naročite tako, da pošljete kot SMS »#mobilnost« na +447797880420 . Imamo odlične stvari, vključno s prireditvami in brezplačno.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here