Breaking News: Ericsson želi od družbe Sony Ericsson?

Citat iz InformationWeek :

Po mnenju nemške tehnološke revije Ericsson išče načine za prenehanje svojega dela v skupnem podjetju Sony (NYSE: SNE) Ericsson. Ericsson in Sony sta v pogovoru za izdelavo načrta, vendar je očitno financiranje tega posla velik problem.

Nemška publikacija Manager-Magazin.de poroča, da je Ericsson nedavno pristopila k Sonyju, da bi se pogovarjala o skupnem podjetju mobilnih telefonov dveh podjetij Sony Ericsson.

Ericsson želi ven.

Preberite celoten članek novic: Ericsson želi od Sony Ericsson Joint Venture

Ericssonovi telefoni so bili najljubši v preprostem razlogu, ker so ponudili več funkcij in funkcionalnosti kot telefoni drugih proizvajalcev v istem cenovnem razredu. Prevedeno, to pomeni, da Ericsson telefoni ponujajo večjo vrednost za denar. Govorimo o napravah, kot so R320 in R380. Potem je Ericsson vstopil v skupno podjetje s Sonyom in stvari so se spremenile.

Medtem so Sony telefoni (takrat) stali v svojem razredu. Sony je treba pripisati inovativnemu vozičku, ki ga vidite na prejšnjih telefonih Sony Ericsson. Spominjam se, da imam Sony J5, in to je bila dobra naprava v svojem dnevu.

Zakaj Ericsson želi ven? Ali se bo ta razveza dejansko zgodila? Ali lahko Sony zadrži utrdbo v odsotnosti Ericsson?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here