BRAVO! v Android. Ugotovite, zakaj tukaj

Bravo! Bravo! Bravo! na ANDROID OS ter vse trenutne uporabnike in navdušence. Kot tisti, ki še vedno čakajo, da sprejmejo, da je Android najboljši operacijski sistem, bomo pripravljeni, da vas sprejmemo kot ventilator, ko se odločite. V nekaj "objavah" iz tega bom pregledal nekatere mobilne telefone in tablične računalnike, ki uporabljajo Android OS.

Medtem, naj delim nekaj razlogov, zakaj imam svoj pokrov za velik Android OS. Pred kratkim sem povedal svojim prijateljem, da »ne morem kupiti nobenega pametnega telefona, če se ne zažene v Androidu«. Izvedite zakaj spodaj:

  • OpenSource: Android je odprtokodno pomeni, da nobenemu (proizvajalcu ali celo vi), ki želi uporabljati Android (za razvoj izdelkov), ni treba plačati običajno drage licenčnine od Googla za nadaljnji razvoj in prilagajanje za lastno uporabo . Prednost tega je, da je izboljšanje in razvoj Android odprto za "vse". Medtem, jaz sem vseeno odprta oseba.
  • Android ponuja prostor za izbiro: za razliko od naših prijateljev, ki uporabljajo Blackberry, iTouch in mnoge druge. Vse to je strogo vezano na njihove ustvarjalce (npr. IOs deluje samo na izdelke Apple, BBOS deluje samo na izdelkih RIM in mnogih drugih. Po drugi strani pa obstajajo številni proizvajalci telefonov, ki svoje pametne telefone in tablične računalnike napajajo z Androidom, na primer Samsung, Motorola, Sony, Huaiwei celo kitajski proizvajalci telefonov (Chinko) - Pričakujte članek o tem kmalu. Prednost tega je, da daje prostor za izbiro. Na primer, morda ne želim telefonov, ki jih je izdelal določen proizvajalec zaradi nekaterih tehničnih napak z njimi lahko enostavno preklopim na boljšega proizvajalca in še vedno uživam v svojih odličnih funkcijah Android, dokler ima novi proizvajalec Android telefon (npr. g. S ne maram izdelovalca Y, ker njihove baterije nimajo zadnjega lnoga ... nato preklopi izdelovalec Z in še naprej uživa v svojem operacijskem sistemu Android).
  • Velika Market App: Zaradi odprtokodnega statusa Android se mnogi razvijalci spodbujajo, da razvijejo svoje aplikacije in naložijo na Android Market. To v obratih pomeni več aplikacij za uporabnike. Aprila 2011 je bilo 206 206 Android aplikacij z več kot 3 milijardami prenosov. Od takrat se je statistika spremenila.
  • Ima odlično podporo od velikega Googla.
Imam še veliko drugih razlogov, zakaj odgovorim Da v Android. To bom omejil na zgornje, ker za peščico drugih razlogov veljajo naprave, ki jih ponujajo. Kaj še vedno čakaš? Pojdite na svoj ANDROID TELEFON in začnite uživati ​​v odličnih prednosti.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here