Pripravite se: Windows 10 bo uradno sproščen 29. julija

Nazadnje, po dolgih sejah preizkusnih testov in povratnih napak uporabnikov, se je Microsoft končno odločil, da bo Windows 10 izpustil Windows 10, da bi ga čutil. (Brezplačno) nadgradnjo bo na voljo za uporabnike računalnikov in tabličnih računalnikov 29. julija, mobilna različica pa bo prišla kasneje letos.

Windows 10 prinaša meni Start, ki ga imamo radi, Cortana za komunikacijo z računalnikom in našimi mobilnimi napravami, nov brskalnik z imeni Microsoft Edge, nove fotografije, videoposnetke, glasbo, zemljevide, ljudje, pošto in koledarje ter številne druge nove funkcije .

29. julija lahko dobite Windows 10 za osebne računalnike in tablične računalnike, tako da izkoristite brezplačno ponudbo za nadgradnjo ali na novem računalniku z operacijskim sistemom Windows 10 iz priljubljenega trgovca. Če boste med tem časom kupili novo napravo Windows 8.1, vam bo nadgradnja sistema Windows 10 na voljo, številne prodajalne pa bodo nadgradile vašo novo napravo.

Microsoft izvaja proces rezervacije za neposredno namestitev na vašem računalniku, verjetno za nadzor prometa na svojih strežnikih. Na vašem sistemskem pladnju se prikaže obvestilo na dnu zaslona, ​​nato pa kliknete ikono, ki jo boste vodili, kako rezervirati prostor.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here