Bluestacks: nov način za zagon aplikacij za Android v operacijskem sistemu Windows

To lahko zveni čudno, vendar sem iskal način za zagon Android aplikacij na mojem računalniku. To je posledica dejstva, da imam rad pregledovanje aplikacij. Namestitev ne-priljubljenih aplikacij s trga, ki vsebuje ogromno odlaganje buggy aplikacij, je lahko zelo tvegano. Torej, razmišljal sem in iščejo, kako lahko te programe preizkusim na mojem računalniku. Tudi če aplikacije vsebujejo hrošče, to vpliva le na program, ki je potreben za delovanje v računalniku.

Moja prva možnost je bila, da uporabljam Android SDK, ki ni tako prijazen do uporabnika. Nisem mogel najti svoje poti okoli njega.

27. marca je bila izdana nova beta različica programa Windows, imenovana Bluestacks. Bluestacks vam omogoča, da preizkusite aplikacije Android na vašem računalniku. Bluestake so prvič javno objavili oktobra 2011 (alfa verzija).

NAMESTITEV

  • Glede na vašo povezavo bo namestitev Bluestacksa verjetno trajala kar nekaj časa. Obiščite spletno stran www.bluestacks.com in pritisnite gumb »Prenesi zdaj«. Namestitvena datoteka bo prenesena (3.6MB).
  • Zaženite preneseni namestitveni program in sledite navodilom, tako kot vsa druga okna. Precej preprosto. Tukaj boste morali počakati, da se preostane datoteke prenesejo. Pričakuje, da bo to trajalo nekaj časa, odvisno od vaše povezave. Namestil sem mine preko 3.5G povezave in potreboval je približno 15-2o minut.

PREDNOSTI

  • Bluestake vam omogočajo dostop do aplikacij za Android na trgih Android Market, GetJar, Amazon AppStore in Market 1Mobile. Na začetnem zaslonu ima iskalno vrstico, ki omogoča neposredno iskanje aplikacij. Ko vnesete aplikacijo za iskanje, išče aplikacijo na štirih platformah za nalaganje aplikacij za Android (Android Market, GetJar, Amazon AppStore in Market 1Mobile)
  • Ena stvar, ki mi je všeč o Bluestacks, je, da prikaže predloge za aplikacije na desni strani zaslona, ​​ki temelji na aplikaciji, ki jo trenutno uporabljate. Če na primer zaženete Whatsapp, bodo prikazane povezane aplikacije, kot so Kakoa Talk, Viber in podobne.
  • Bluestacks vam omogoča, da sinhronizirate telefon s programsko opremo za namizne računalnike. To vam omogoča, da imate aplikacije, ki ste jih namestili na svoj Android telefon neposredno na vašem računalniku in obratno. Za to funkcijo boste morali naložiti aplikacijo BlueStacks Cloud Connect. "Ko se aplikacijski predvajalnik namesti na napravo, se prikaže poziv za informacije o napravi Android, po katerem se ustvari koda, ki po vpisu v možnost» Povezava «omogoča povezavo naprave Android z računalnikom.«
Prav tako se glasi: ko vaš eho zapiše zasebni pogovor in se deli z drugimi

SLABOSTI

  • Aplikacije se pogosto zrušijo: vem, da se to zgodi v samem Androidu. Moj Cvrkutati za Android se prepogosto zruši takoj, ko osvežim moj časovni načrt. Mogoče je to samo moj računalnik.
  • Običajna dejanja operacijskega sistema Windows ne bodo delovala na Bluestacks: operacije Windows, kot so Control C, Control V in všeč, ne delujejo v oknih Bluestacks. Predvsem boste uporabljali samo miško in kazalne tipke. No, to ne bi smelo biti zmedeno, ampak zame, ker včasih to pozabim, medtem ko v okolju Bluestacks. Včasih se počutim kot rezanje in lepljenje nekaj stavkov, pravkar sem udaril ključe "Ctrl + C" in na zaslonu bom videl črko "C". Sčasoma se bom navadil na to.

Bluestacks je še vedno v beta. Vendar pa ne moremo pričakovati od tretje osebe emulatorja, kot Bluestacks, da dela s 100% učinkovitosti. To je samo emulator, ne sme zamenjati vaše naprave Android.

Poleg zgornjih con, Bluestacks teče gladko na mojem računalniku. Jaz ga poganjam na 6GB RAM, 2.13GHz Windows 7 powered stroj in to je hitro. Deluje na operacijskih sistemih Windows XP, Vista in Windows 7.

Namestil sem in uporabil več aplikacij, kot so Facebook za Android, Twitter za Android, Pulse, Dolphin Browser HD, Opera Mini, StumbleUpon, YourVerion, AngryBirds in še veliko več.

Na splošno so Bluestacks takšne čudovite aplikacije, ki jih imajo na vašem računalniku, če ste tip, ki bo preizkusil več aplikacij, ne da bi poškodovali vaše naprave, tako kot jaz.

BLUESTACKS V PICS

Domači zaslon Bluestacks
Domača stran za mobilnost Blog z uporabo Dolphin Browser HD
Upravljanje zaslona aplikacij
Angry Birds Screen

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here