Blogging 101: Blogging ni za slabe srce

Včeraj sem delil o tem, kako blogging ni za slabe srce. Tukaj je celotna izjava:

Blogging ni za slabe srce. Napihovanje ene kakovosti blog dnevnika - vsak dan - je težko. Druga stvar je, da vsakodnevno napišete 3-7 člankov.

V odgovor na to mi je nekdo poslal e-poštno sporočilo. Bloggerjevega gradiva je bil brez dovoljenja priljubljenega blogerja umaknjen. Slednja je napisala, da se pritožuje. Odziv popularnega blogerja je bil, da jih ni mogla premagati pri kršitvi avtorskih pravic, zato se je pridružila pri dvigovanju drugih ljudi.

Vedno hočem reči, da se Nigerija loteva hinavščine. Vidimo iste bloggerje, ki kritizirajo korupcijo, neutemeljeno dvigujejo dela drugih. Nekdo trdi, da bi nekaj ustvaril, in nekdo ga dvigne in ga uporablja za lastne potrebe brez etike. Koliko časa bomo nadaljevali?

Pred dvema dnevoma sem prebral članek o TechSuplexu, ki sem ga poznala bralce mobilnosti Blog. Kaj sem storil? Navedel sem izrezek in nato povezal nazaj s celotnim člankom o TechSuplexu. Pravilno je potrditi vaš vir.

Uporaba drugih izdelkov brez kakršnih koli koristi od vaše uporabe je napačna. Tukaj sta dva ključna pravila:

1. Če želite uporabiti odlomek iz drugega spletnega dnevnika ali spletnega mesta, je to v redu, vendar se morate povezati z izvirnim člankom.

2. Če želite reproducirati celoten članek, MORATE pridobiti dovoljenje prvotnega avtorja / pisatelja / brskalnika. Vključno s povezavo ali navedbo, da niste avtor, v tem primeru ni ustrezna. Zahtevati in pridobiti dovoljenje za reprodukcijo celotnega dela.

Prav tako se glasi: Nokia D1C, s 3 GB RAM-a, je na poti [Posodobljeno]

Blossom Nnodim je avtor, blogger in se razlaga. Prebrala je zgodbo Mark Essien o Hotels.ng in jo želela razmnožiti na svojem blogu. Kaj je naredila? Kontaktirala je svojo tržno ekipo, da bi dobila dovoljenje za ponovno blog. Čudovito.

Izvirni pisci, ki so ukradeni, bodo morali prestopiti in se pritoževati, in začeti ukrepati. Pogovor z odvetnikom je prvi korak. Da; to bo vključevalo nekaj stroškov, vendar je bodisi eden pripravljen, da sprejme stojalo ali eno ustavi, ki se mučijo in se obrača na to.

Prva lekcija v spletnem dnevniku ni o tem, kako napisati ali kaj napisati. To je lekcija pri razumevanju intelektualne lastnine. Da; Blogging ni za slabe srce. Pisanje originalnih člankov je težko. Zato je pomembno razumeti, da ko posameznik proizvaja eno, imajo pravice, ki jih ne smemo kršiti. Iz tega razumevanja se lahko premaknemo na druge predmete, kot so: kako izbrati predmet, kako pisati itd. Itd.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here