Blokirajte neželene klice in SMS z McAfee Antivirus & Security

Včeraj zvečer sem dobil tip od @tundeiness o McAfee mobilni varnosti na njegovem pametnem telefonu Sony, ki je učinkovito orodje pri blokiranju neželenih klicev in SMS. Tukaj je njegov račun zbran iz njegovih tweets:

Torej, @ Mister_Mobility, lahko vam povem, da lahko McAfee antivirus na Sony Xperia učinkovito osvobodi neželenih besedilnih sporočil. Klice in SMS lahko filtrirate z uporabo McAfee mobilne varnosti. Upoštevajte ključne besede v teh spam SMS in celo številko. Potem lahko vnesete te ključne besede in McAfee bo filtriral preostanek. Pomembne ključne besede so "brezplačne", "30555", "klicatelj tunez" itd. Ker sem imel telefon in sem naredil potreben, sem se počutil od SPAM SMS-a in podobnih ... zmaga #

Zdaj vem, da je aplikacija McAfee Antivirus & Security na voljo za naprave Android. V trgovini Play sem preveril, filtriranje klicev in SMS pa je kot ena od funkcij, ki jih ponuja. Če uporabljate pametni telefon Android in ste utrujeni od sranja, ki ga vaše omrežje vrže v vas, pojdite na to.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here