Blast iz preteklosti: Nokia E71 Still Rocking


Nokia E71 je telefon, ki je bil sproščen v času, ko je v Nokia obstajal dihotomija med podjetji in multimedijskimi pametnimi telefoni. Nokia E71 je pripadal v kategoriji naprav serije E z oznako E, ki stoji za podjetje. K sreči danes ta dihotomija ne obstaja več. Po mojem mnenju je bilo razlikovanje med tema dvema kategorijama nesmiselno.

Šele tri leta po izpustitvi E71 in presenečen sem, kako pomembno je še vedno v današnjem prostoru za pametne telefone. Medtem ko ima E71 omejitve zaradi pomanjkanja določene strojne opreme in morda programske opreme, ki je prisotna v današnjih pametnih telefonih, še vedno ne boste čutili,

Moj razlog za to je res preprost: veliko je mogoče storiti z današnjimi pametnimi telefoni tudi z E71. Obdobje.

Sedaj imam en teden, in eh! Daleč je zelo dobro.

  1. To je še vedno zelo lep in zelo dobro zgrajen telefon
  2. Še vedno uživa podporo proizvajalca.
  3. Ta človek skrbi za vse moje potrebe v družabnih omrežjih.
  4. Na njej lahko uredim in pregledujem pisarniške datoteke, bodisi Word, Excel ali Powerpoint. Pravzaprav pišem ta članek z E71.
  5. Z Joikuspot Premium nameščenim, ga lahko uporabljam kot wi-fi hotspot.
  6. Ta otrok mi omogoča uporabo bližnjic na tipkovnici pri vnašanju in urejanju dokumentov.
  7. Ima zelo impresivno življenjsko dobo baterije.
  8. Ko je čas, da dobim moj utor, zagon predvajalnika glasbe in pišu proč. V redu, to je malo pretiravanje, vendar si dobil bistvo.
  9. Medtem ko ne bom dobil kakovosti slike Nokia N8 iz tega, fotoaparat s 3, 2 milijona slikovnih pik s samodejnim ostrenjem in LED bliskavico upravlja s snemljivimi fotografijami.
  10. Vem, da ne more imeti erotičnega pogovora z izvrstno damo Siri na telefonu E71, vendar lahko še vedno pokličem, tako da svojemu telefonu povabim, da nekoga iz mojega stika pokliče z uporabo funkcije glasovnega ukaza.
Prav tako se glasi: BlackBerry vrže v dvojedrno tablico - Playbook

Tam imaš! Tri leta teče, E71 pa še vedno zanič. To je impresivno.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here