Priljubljenost BlackBerryja v Nigeriji

Ni nobenega zanikanja, da so naprave Blackberry zelo priljubljene v Nigeriji prav zdaj ali pa so ?. Za tiste, ki ostanejo v Lagosu in Abudži, je Blackberry telefon viden skoraj povsod, ampak kaj od preostalih 30 navaja?

Ne vem, kako priljubljen je v drugih zveznih zvezah, vendar dvomim, da bo celo pol toliko, kot prevladuje / priljubljena, kot je v Lagosu in Abudži. Pred kratkim je eden mojih prijateljev, ki trenutno delajo svojo mladinsko službo v Makurdi, tweetal o tem, da so v cyber cafeu in več kot polovici telefonov so bili telefoni Nokia. Kasneje je tweetiral kasneje o hribu Blackberry ali navdušenju, saj pravi, da je prevladujoč le v Lagosu. Tukaj je njegov tweet spodaj

Očitno je BB Norost samo v Lagosu ...

- Celestin Ezeokoye (@celestocalculus) 24. julij 2012

Tudi večina potrošnikov, ki dobijo napravo Blackberry, dobijo to drugo roko zaradi visoke cenovne točke naprav Blackberry. V objavi Udegbunama Chukwudija na svojem blogu z naslovom Three Great Ways RIM BlackBerry lahko poveča svoje zaslužke v Nigeriji, tretji način, ki ga je predlagal, je bil, da RIM ugrabi rabljeni Blackberryov trg v Nigeriji.

Živim v državi Ogun in odkrito govorim Blackberry telefonov število več kot 20 do 1. Mogoče dejstvo, da omrežni operaterji oglašujejo Blackberry naprave in storitve / paketi, tako močno je ustvaril aura priljubljenosti za Blackberry telefonov. Cene, ki so bile plačane za internetno storitev Blackberry, so drastično upadle od prejšnjih cenovnih točk do cenovno dostopnih in poceni, vendar so omrežni operaterji, ki ne pridobijo RIMa.

Preberite tudi: pregled aplikacij za Android: Versed

Z dejstvom, da je večina naprav kupila na drugi strani, kako RIM upa, da bo dobil denar od prodaje strojne opreme / naprave ?. Nadalje, kot sem že navedel, se je cena naročnine zmanjšala, in dvomim, če veliko prispevajo tudi iz storitve BIS / BBM, ki jih ponujajo.

Torej vprašanje, ki ga danes prosim, je, da je Blackberry priljubljen v Nigeriji? in kako je družba Blackberry v katerem koli delu države, ki jo berete?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here