BlackBerry v6.1 preimenovali v7 - kaj še?

BlackBerry v6.1 je bila evolucijska nadgradnja na BlackBerry v6, ki jo je podjetje Research In Motion (RIM) objavilo v začetku leta.

BlackBerry v7 je govorica kot različica operacijskega sistema, ki bi prinesla QNX (operacijski sistem, s katerim se izvaja tablični računalnik BlackBerry PlayBook) na pametne telefone BlackBerry.

Ali ste z nami do sedaj?

Fantje v CrackBerryju zdaj imajo na dobri osnovi, da bo v6.1 razstavljen kot v7 naslednji teden v BlackBerry World - in ne; ne bo zagnal QNX. Očitno se je RIM odločil, da ne bo klical na prihajajočo posodobitev v6.1, ker zaradi nekaterih zahtev strojne opreme ne bo povsem združljiv s trenutnim pridelkom pametnih telefonov BB - s tem preimenuje različico 7.

Kakorkoli že, slišimo, da je prihajajoča posodobitev zelo sladka (in že mislimo, da je v6 sladek, zato lahko malo slinite). Samo zato, da imate idejo, tukaj je seznam funkcij, ki jih lahko pričakujete v prihodnjem v7:

  • Hitrejša uporabniška izkušnja - poleg izkušenj večjega CPU-ja v naslednji generaciji strojne opreme BlackBerry, RIM izvaja nekaj, kar so poimenovali »tekoča grafika«, ki optimizira grafične programe in programe BlackBery Java, tako da ponuja povečanje zmogljivosti na sekundo s takojšnjim ukrepanjem / odzivom UI, tekočimi animacijami itd. Največja izkušnja na dotik še ni. V 6.1 podpira grafiko visoke ločljivosti (24-bitne barve) v vseh aplikacijah in uporablja strojno opremo in arhitekturo za zmanjšanje UI Lag and Latency.
  • Izboljšano brskanje po spletu - Novi brskalnik bo izkoristil povečano zmogljivost procesiranja in grafično pospešitev s strojno opremo, kar bo zagotovilo, da bo podjetje RIM uveljavilo vodilno uspešnost v industriji.
  • Še močnejše iskanje - Univerzalni iskalnik BlackBerry 6 bo razširjen, da bo omogočil univerzalno iskanje z glasom. Tam bodo tudi grafični koraki za izboljšanje ZDA.
  • Večja prilagoditev - upravljate lahko okna za začetni zaslon BlackBerry 6 (onemogočite / skrijete različne poglede, kot so mediji, priljubljene, itd., Kot želite.
  • Izboljšana navidezna tipkovnica na napravah na dotik - pričakujte boljšo navidezno tipkovnico z eno samo vstopno točko za številke / simbole iz abecednega načina in izboljšane vizualne prikaze za prikaz začasnih stanja in skrivanje tipkovnice.
Preberite tudi: Kdaj je najboljši čas za mobilno napravo?

Na strani strojne opreme lahko pričakujete BlackBerry pametne telefone s hitrejšimi procesorji, snemanjem videoposnetkov visoke ločljivosti, 3D-grafičnimi podporami, zasloni višje ločljivosti in nadgradnjami pomnilnika.

Vir 1 | Vir 2

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here