BlackBerry Travel App je zdaj na voljo v Afriki


BlackBerry® Travel ™, nova aplikacija, ki omogoča uporabnikom BlackBerry® pametnega telefona z integriranimi in kontekstualnimi izkušnjami pri načrtovanju, knjiženju, upravljanju in izmenjavi potovalnih aktivnosti, je zdaj na voljo v Keniji in Nigeriji.

Aplikacija BlackBerry Travel omogoča udobno obveščanje o potiskanju in brezhibno integracijo potovalnih poti, profilov in posodobitev statusa letala v seznanjeni BlackBerry koledar. Ko pride nova potrditev rezervacije ali pot do potovanja v uporabniško mapo, se aplikacija BlackBerry Travel samodejno posodablja z ustreznimi podrobnostmi, kar olajša načrtovanje in upravljanje potovanj kot kdaj koli prej.

Aplikacija BlackBerry Travel s tehnologijo BlackBerry push omogoča obveščanje uporabnikov in nadzor nad njihovimi potmi s spremljanjem statusov letov in takojšnjim obveščanjem o spremembah njihovih podatkov o potovanjih. Aplikacija lahko celo identificira morebitne pomanjkljivosti ali razporejanje pomislekov z usmeritvami, kot so manjkajoče nastanitve ali časovni konflikti, in uporabnikom ponujajo predloge.

Aplikacija BlackBerry Travel združuje tudi orodja, ki jih potniki potrebujejo med načrtovanjem na poti, vključno z:

  • Rezervacija hotelov Pretvorniki valut
  • Vremenska napovedi
  • Lokalna funkcionalnost iskanja

Poleg tega lahko uporabniki BlackBerry pametnih telefonov izmenjujejo svoje podatke o potovanjih s kolegi, prijatelji in družino prek e-pošte ali preko LinkedIn®, neposredno iz aplikacije BlackBerry Travel. Povezovanje LinkedIn omogoča uporabnikom, da iščejo ljudi v svojem omrežju, ki bodo v istem mestu, poslali sporočila stikom in posodobili svoj status.

Aplikacija BlackBerry Travel ima tudi spletni portal, ki uporabnikom omogoča, da od svojih računalnikov rezervirajo polete in najem avtomobilov ter natisnejo in urejajo poti.

Preberite tudi: RIM, da operaterjem zagotovi novo BBM Mobile Gifting platformo

Aplikacija BlackBerry Travel je bila zgrajena v sodelovanju z WorldMate, vodjo mobilnih potovalnih platform. WorldMate in RIM sodelujeta z vodilnimi skupinami v potovalnih industrijah, kot so Continental Airlines, Affiliate Network Expedia, Hilton Worldwide, Starwood Hotels and Resorts, United Airlines, ki svojim uporabnikom aplikacije BlackBerry Travel ponuja neverjetno mobilno doživetje.

Aplikacija BlackBerry Travel bo na voljo kot prenos beta danes v kategoriji Test Center na BlackBerry App World ™ (www.blackberry.com/appworld). Aplikacija je brezplačna in deluje na izbranih pametnih telefonih BlackBerry, ki uporabljajo program BlackBerry® 5 (programska oprema naprave) ali višji.

* Za več informacij obiščite www.blackberry.com/travel

* BlackBerry Travel je na voljo ob zagonu za pametne telefone BlackBerry® Bold ™, BlackBerry® Torch ™, BlackBerry® Storm ™ in BlackBerry® Curve ™.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here