BlackBerry Prepaid iz MTN Nigerija

Vsako GSM omrežje v Nigeriji danes ponuja BlackBerry predplačniško storitev. Resnica je povedano, da je odpiranje BlackBerry storitev naročnikom na predplačniškem računu najboljša stvar, ki se je zgodila s storitvijo BlackBerry v potrošniški areni.

Če želite pridobiti storitev BlackBerry v omrežju MTN, ne da bi se lotili težav pri podpisovanju pogodbe, kupite napravo BlackBerry (od MTN ali kateregakoli trgovca na drobno), se prepričajte, da ni zaklenjena na drugo omrežje, se spustite na kartico MTN in naredite naslednje :

  • naložite N5, 000 in besedilo »BIS« na 21600. To vam bo omogočilo, da se enkrat mesečno naročite na storitev in samodejno nastavite svojo napravo.
  • obremenitev N1, 300 in besedilo »BBWEEK« na 21600. To vam bo omogočilo, da se enkrat mesečno naročite na storitev in samodejno nastavite svojo napravo.

Tvoja enomesečna naročnina vam omogoča neomejen dostop (prebirate si to pravico, zato nam je na našem stiku na MTN) našel internetno storitev BlackBerry. Do 10 delovnih in osebnih e-poštnih računov lahko dobite tudi neobvezen nov elektronski naslov BlackBerry, ki je priložen pametnemu telefonu BlackBerry. Brskate po spletnih mestih in uporabljate takojšnje sporočanje na pametnem telefonu BlackBerry.

Tukaj v MobilityNigeria so člani naše ekipe uporabljali in / ali pregledali naprave na vsaki platformi za pametne telefone (Symbian, Android, Windowsphone, iPhone), razen za BlackBerry. To želimo spremeniti in upamo, da bomo imeli BlackBerry napravo v rokah kasneje tega meseca ( katera koli skrbnica za prodajo na drobno nam pošlje enoto za presojo, kaj pa MTN? ).

Obiščemo BlackBerry Tour 9630 ali Bold 9700 (Bold2). Kot ponavadi bomo potisnili napravo, da vidimo, kako to ukrepa in vam priskrbi podrobne preglede, kako deluje.

Preberite tudi: Social Media: nova zver v Nigeriji

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here