Blackberry Porsche Design P'9981: Genius ali Glupost?

Blackberry P'9981 telefon, ki je prišel iz partnerstva med Porsche design in Blackberry, je v prejšnjih tednih naredil kroge z različnimi mnenji praktično vseh, ki poslušajo o telefonu.

LASTNOSTI
Najprej telefon deluje na Blackberry 7 OS in ima 1.2GHz Qualcomm MSM8655 CPU z 768 MB RAM-a. Prav tako ima 2, 8-palčni zaslon na dotik z ločljivostjo zaslona 640 x 480, ki jo napaja baterija 1, 230 mAh.

Druge funkcije, ki jih imajo P'9981 športi GPS, NFC in kamero 5MP, ki ima LED bliskavico in posname 720p videoposnetke.

Čeprav je ta telefon izdelan in se trži kot vrhunski izdelek, je to šasija in v določeni meri temelji na črvi Blackberry Bold 9900. Ima po meri uporabniški vmesnik kože, ki se ujema s styling in tudi prihaja s ceno 2, 300 $.

CENITEV
Ta zadnji odstavek mora imeti vašo pozornost, ker ta telefon stane 2300 dolarjev, kar pa se pri pretvorbi v Nairojo zaračunava 365.700 Naira minus ladij in maloprodajnih stroškov.

To je draga zaradi premijskih materialov, ki se uporabljajo v izdelavi, zadevnega plovila in hej ima Porsche v imenu, ki med bogatimi kričkami razkrije in razprostira.

Nadalje sem raziskal na spletnem mestu Porsche Nigeria za preverjanje cene avtomobilov Porsche, najcenejši avto pa je Cayman, ki je stalo 11, 5 milijona Nairov, najdragocenejši pa je Panamera Turbo S, ki gre za 49, 5 milijona Nairov.

Z analizo Porsche ne pride na poceni strani, tako da nisem bil res presenečen, ko mi je nekdo rekel, da gre za 400 tisoč Naira v Nigeriji v tem trenutku. Nekaj ​​ljudi pa je tako ogorčeno s ceno, ki jo je nekdo že en dan vprašal, če bi imel neomejeno "pinging".

Prav tako se glasi: Motorola napove Fire in Fire XT

SKLEPI
Mnogi ljudje ne morejo zagrabiti pojma takšnega izdelka, kot je P'9981, in da ni glavni izdelek, temveč izdelek, ki je namenjen izključno tistim, ki si ga lahko privoščijo. Poslovni moški in smrdljivi bogati milijonarji se ujemajo s profilom ljudi, ki takšne naprave, kot je ta, večkrat pridobijo kot prikaz bogastva in sijaja.

Kaj menite o Porsche Design P'9981 Blackberry in ali bi imeli možnost, da ga kupite?

Viri: Nigerijska spletna stran Porsche, Porsche Design Page

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here