Pregled BlackBerry Passport: Uspešnost in uporaba baterije

S Quad-core 2, 26 GHz Krait 400 procesorjem, Adreno 330 grafičnim procesorjem in 3 GB RAM-a, BlackBerry Passport brez težav deluje na vseh točkah. To je najmočnejši in najhitrejši BlackBerry kdajkoli, kar se kaže v vsakodnevni uporabi.

Akord akumulatorja 3.450 mAh je tudi eden najglobljih na phablet. Če je zaklenjen v omrežje 2G, Passport enostavno traja vse do zmerne uporabe - e-pošte, brskanja po spletu, družabnega omrežja idr., In vas bo pustil z dovolj sokov, da gredo skozi jutri naslednjega dne.

V aktivni 3G omrežni povezavi in ​​precej intenzivna uporaba od mene - 2 e-poštnih računov, 5 računov za socialno mreženje, 3 računov za takojšnje sporočanje in brskanje po spletu, preden se telefon zaustavi, dobim od 10 do 13 ur uporabe. Tukaj je posnetek zaslona za uporabo baterije na takšen dan:

Življenjska doba akumulatorja je močna točka Passporta, čeprav se le-ta ne ujema z legendo o Lumia 1520. Passport je eden od pametnih telefonov, ki vam ni treba skrbeti za uporabo in o tem, kdaj je oddaljen od vira napajanja .

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here